Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів
Эффективные улучшители качества хлебобулочных изделий. Effective quality improvers bakery |
|
Creator |
Білик, О. А.
Билык, Е. А. Bilyk, O. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Лукашевич, І. О. Лукашевич, И. А. Lukashevich, I. Гулий, П. А. Гулий, П. А. Gulyy, P. |
|
Subject |
хлібопекарські властивості борошна
хлебопекарные свойства муки baking properties of flour суха пшенична клейковина ферментні препарати питомий об’єм пористість формостійкість сухая пшеничная клейковина ферментные препараты удельный объем пористость формоустойчивость dry wheat gluten enzymes specific volume porosity shape stability |
|
Description |
В статті наведено доцільність використання сухої пшеничної клейковини у разі виробництва хліба з борошна зі зниженим проти вимог ГСТУ 46004-99 вмістом. Застосування ферментних препаратів Нейтраза, Фунгаміл-Супер, Ліпопан для підвищення набухання клейковини.
В статье приведены целесообразность использования сухой пшеничной клейковины в случае производства хлеба из муки с пониженным против требований ГСТУ 46004-99 содержанием. Применение ферментных препаратов Нейтраза, Фунгамил-Супер, Липопан для повышения набухания клейковины. The article shows the feasibility of using dry wheat gluten in the case of bread flour with low against the requirements of GATS 46004-99 content. The use of enzyme preparations Neytraza, Funhamil-Super Lipopan to increase raise. |
|
Date |
2012-06-26T07:14:58Z
2012-06-26T07:14:58Z 2005 |
|
Identifier |
Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів / В. І. Дробот, О. А. Білик, І. О. Лукашевич, П. А. Гулий, // Хранение и переработка зерна. – 2005. – №10 (76). – С. 49-50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1833 |
|
Language |
uk_UK
|
|