Запис Детальніше

Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів
Эффективные улучшители качества хлебобулочных изделий.
Effective quality improvers bakery
 
Creator Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Лукашевич, І. О.
Лукашевич, И. А.
Lukashevich, I.
Гулий, П. А.
Гулий, П. А.
Gulyy, P.
 
Subject хлібопекарські властивості борошна
хлебопекарные свойства муки
baking properties of flour
суха пшенична клейковина
ферментні препарати
питомий об’єм
пористість
формостійкість
сухая пшеничная клейковина
ферментные препараты
удельный объем
пористость
формоустойчивость
dry wheat gluten
enzymes
specific volume
porosity
shape stability
 
Description В статті наведено доцільність використання сухої пшеничної клейковини у разі виробництва хліба з борошна зі зниженим проти вимог ГСТУ 46004-99 вмістом. Застосування ферментних препаратів Нейтраза, Фунгаміл-Супер, Ліпопан для підвищення набухання клейковини.
В статье приведены целесообразность использования сухой пшеничной клейковины в случае производства хлеба из муки с пониженным против требований ГСТУ 46004-99 содержанием. Применение ферментных препаратов Нейтраза, Фунгамил-Супер, Липопан для повышения набухания клейковины.
The article shows the feasibility of using dry wheat gluten in the case of bread flour with low against the requirements of GATS 46004-99 content. The use of enzyme preparations Neytraza, Funhamil-Super Lipopan to increase raise.
 
Date 2012-06-26T07:14:58Z
2012-06-26T07:14:58Z
2005
 
Identifier Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів / В. І. Дробот, О. А. Білик, І. О. Лукашевич, П. А. Гулий, // Хранение и переработка зерна. – 2005. – №10 (76). – С. 49-50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1833
 
Language uk_UK