Запис Детальніше

Технологічні особливості процесів замочування зерна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні особливості процесів замочування зерна
Технологические особенности процессов замачивания зерна
Technological features of the processes of soaking grains
 
Creator Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
Соколенко, А. І.
Соколенко, А. И.
Sokolenko, A.
Бабіч, О. В.
Бабич, О. В.
Babich, O. V.
Максименко, І. Ф.
Максименко, И. Ф.
Maksymenko, I.
 
Subject солод
солод
malt
замочування
вологопоглинання
аерація
динаміка
дифузія
замачивание
влагопоглощение
аэрация
динамика
диффузия
soaking
moisture
aeration
dynamics
diffusion
 
Description Викладено динаміку зміни вологи у процесі замочування зернової маси залежно від температури середовища, розмірів зернівок, рівня екзотермічного виділення теплової енергії.
Изложены динамика изменения влажности в процессе замачивания зерновой массы в зависимости от температуры среды, размеров зерновок, уровня экзотермического выделения тепловой энергии.
Presents the dynamics of moisture in the process of soaking grain mass, depending on ambient temperature, the size caryopsides, level selection exothermic heat.
 
Date 2012-06-26T08:19:10Z
2012-06-26T08:19:10Z
2011
 
Identifier Технологічні особливості процесів замочування зерна / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7 (145). - С. 41-43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1850
 
Language uk_UK