Технологічні особливості процесів замочування зерна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні особливості процесів замочування зерна
Технологические особенности процессов замачивания зерна Technological features of the processes of soaking grains |
|
Creator |
Білик, О. А.
Билык, Е. А. Bilyk, O. Соколенко, А. І. Соколенко, А. И. Sokolenko, A. Бабіч, О. В. Бабич, О. В. Babich, O. V. Максименко, І. Ф. Максименко, И. Ф. Maksymenko, I. |
|
Subject |
солод
солод malt замочування вологопоглинання аерація динаміка дифузія замачивание влагопоглощение аэрация динамика диффузия soaking moisture aeration dynamics diffusion |
|
Description |
Викладено динаміку зміни вологи у процесі замочування зернової маси залежно від температури середовища, розмірів зернівок, рівня екзотермічного виділення теплової енергії.
Изложены динамика изменения влажности в процессе замачивания зерновой массы в зависимости от температуры среды, размеров зерновок, уровня экзотермического выделения тепловой энергии. Presents the dynamics of moisture in the process of soaking grain mass, depending on ambient temperature, the size caryopsides, level selection exothermic heat. |
|
Date |
2012-06-26T08:19:10Z
2012-06-26T08:19:10Z 2011 |
|
Identifier |
Технологічні особливості процесів замочування зерна / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7 (145). - С. 41-43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1850 |
|
Language |
uk_UK
|
|