Запис Детальніше

Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря
Технологические особенности проращивания зерна и кондиционирования аэрационного воздуха
Technological features of germination of grain and air aeration air
 
Creator Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
Соколенко, А. І.
Соколенко, А. И.
Sokolenko, A.
Бойко, О. О.
Бойко, А. А.
Boyko, O.
Максименко, І. Ф.
Максименко, И. Ф.
Maksymenko, I.
 
Subject солод
солод
malt
аерація
охолодження
температура
кондиціонування
рециркуляція
аэрация
охлаждения
температура
кондиционирование
рециркуляция
aeration
cooling
temperature
air conditioning
recirculation
 
Description Наведено доцільність десорбції діоксиду вуглецю з рециркуляційної частини повітря водою в камері кондиціонування під час солодорощення.
Приведены целесообразности десорбции диоксида углерода с рециркуляционной части воздуха водой в камере кондиционирования при солодорощення.
An feasibility of desorption of carbon dioxide from recirculated air of the water in the camera conditioning with germination of malt.
 
Date 2012-06-26T08:59:03Z
2012-06-26T08:59:03Z
2011
 
Identifier Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. О. Бойко,О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 9. - С. 59-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1858
 
Language uk_UK