Изучение эффективности смесей эмульгаторов в кондитерских изделиях
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Изучение эффективности смесей эмульгаторов в кондитерских изделиях
Вивчення ефективності сумішей емульгаторів в кондитерських виробах The study of efficiency of a mixture of emulsifiers in confectionery products |
|
Creator |
Оболкина, В. И.
Оболкіна, В. І. Obolkina, V. Залевская, Н. А. Залевська, Н. О. Zalevska, N. Гуреева, В. С. Гуреєва, В. С. Gureeva, V. Кишко, С. А. Кишко, С. А. Kishko, S. |
|
Subject |
емульгатори
стабілізатори комплексні суміші ПАР эмульгаторы стабилизаторы комплексные смеси ПАВ emulsifiers stabilizers complex mixtures of surfactants |
|
Description |
Исследовали влияние комплексных стабилизационных систем с определенными функционально-технологическими свойствами. Установили оптимальные дозировки и рекомендовали определенные смеси для разных видов кондитерских изделий.
Досліджено вплив комплексних стабілізаційних систем з певними функціонально-технологічними властивостями. Встановлено оптимальне дозування і рекомендовано певні суміші для різних видів кондитерських виробів. We investigated the effect of stabilization of complex systems, including surfactants with specific functional and technological properties. Established the optimal dose and recommended that certain mixtures of different types of confectionery. |
|
Date |
2012-06-26T11:59:06Z
2012-06-26T11:59:06Z 2011 |
|
Identifier |
Оболкина, В. И. Изучение эффективности смесей эмульгаторов в кондитерских изделиях / В. И. Оболкина, Н. А. Залевская, В. С. Гуреева, С. А. Кишко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 5. - С. 11-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1883 |
|
Language |
other
|
|