Запис Детальніше

Изучение эффективности смесей эмульгаторов в кондитерских изделиях

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Изучение эффективности смесей эмульгаторов в кондитерских изделиях
Вивчення ефективності сумішей емульгаторів в кондитерських виробах
The study of efficiency of a mixture of emulsifiers in confectionery products
 
Creator Оболкина, В. И.
Оболкіна, В. І.
Obolkina, V.
Залевская, Н. А.
Залевська, Н. О.
Zalevska, N.
Гуреева, В. С.
Гуреєва, В. С.
Gureeva, V.
Кишко, С. А.
Кишко, С. А.
Kishko, S.
 
Subject емульгатори
стабілізатори
комплексні суміші
ПАР
эмульгаторы
стабилизаторы
комплексные смеси
ПАВ
emulsifiers
stabilizers
complex mixtures of surfactants
 
Description Исследовали влияние комплексных стабилизационных систем с определенными функционально-технологическими свойствами. Установили оптимальные дозировки и рекомендовали определенные смеси для разных видов кондитерских изделий.
Досліджено вплив комплексних стабілізаційних систем з певними функціонально-технологічними властивостями. Встановлено оптимальне дозування і рекомендовано певні суміші для різних видів кондитерських виробів.
We investigated the effect of stabilization of complex systems, including surfactants with specific functional and technological properties. Established the optimal dose and recommended that certain mixtures of different types of confectionery.
 
Date 2012-06-26T11:59:06Z
2012-06-26T11:59:06Z
2011
 
Identifier Оболкина, В. И. Изучение эффективности смесей эмульгаторов в кондитерских изделиях / В. И. Оболкина, Н. А. Залевская, В. С. Гуреева, С. А. Кишко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 5. - С. 11-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1883
 
Language other