К вопросу о безопасности пищевых продуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
К вопросу о безопасности пищевых продуктов
До питання про безпеку харчових продуктів To the questions of safety foodstuffs |
|
Creator |
Хорошева, І. Г.
Хорошева, И. Г. Khorosheva, I. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Селіванов, В. І. Селиванов, В. И. Selivanov, V. |
|
Subject |
безпека харчових продуктів
безопасность пищевых продуктов safety foodstuffs традиційна сировина тридиционное сырье traditional raw materials |
|
Description |
Представлені результати використання антимутагенних якостей для безпеки харчових продуктів. Показано, що в Республіці Білорусь недостатньо безпечних харчових продуктів з традиційної і нетрадиційної сировини, а також безпечних харчових технологій.
Представлены результаты использования антимутагенных качеств для безопасности пищевых продуктов. Показано, что в Республике Беларусь недостаточно безопасных пищевых продуктов из традиционного и нетрадиционного сырья, а также безопасных пищевых технологий. The result experiments on application the antimulation’s quality on the safety foodstuffs. There are lack foodstuffs of safety traditional raw material and non – traditional raw material and safety food technology in the Republic of Belarus. |
|
Date |
2012-06-26T19:13:57Z
2012-06-26T19:13:57Z 2004 |
|
Identifier |
К вопросу о безопасности пищевых продуктов : Intenational scientific-practical conference "Innovation Development trends of food products", 12 мая 2004, Jelgava / И. Г. Хорошева, В. Н.Ковбаса, В. И. Селиванов. - Jelgava : 2004. - C. 209-214.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1899 |
|
Language |
other
|
|