Запис Детальніше

К вопросу о безопасности пищевых продуктов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title К вопросу о безопасности пищевых продуктов
До питання про безпеку харчових продуктів
To the questions of safety foodstuffs
 
Creator Хорошева, І. Г.
Хорошева, И. Г.
Khorosheva, I.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Селіванов, В. І.
Селиванов, В. И.
Selivanov, V.
 
Subject безпека харчових продуктів
безопасность пищевых продуктов
safety foodstuffs
традиційна сировина
тридиционное сырье
traditional raw materials
 
Description Представлені результати використання антимутагенних якостей для безпеки харчових продуктів. Показано, що в Республіці Білорусь недостатньо безпечних харчових продуктів з традиційної і нетрадиційної сировини, а також безпечних харчових технологій.
Представлены результаты использования антимутагенных качеств для безопасности пищевых продуктов. Показано, что в Республике Беларусь недостаточно безопасных пищевых продуктов из традиционного и нетрадиционного сырья, а также безопасных пищевых технологий.
The result experiments on application the antimulation’s quality on the safety foodstuffs. There are lack foodstuffs of safety traditional raw material and non – traditional raw material and safety food technology in the Republic of Belarus.
 
Date 2012-06-26T19:13:57Z
2012-06-26T19:13:57Z
2004
 
Identifier К вопросу о безопасности пищевых продуктов : Intenational scientific-practical conference "Innovation Development trends of food products", 12 мая 2004, Jelgava / И. Г. Хорошева, В. Н.Ковбаса, В. И. Селиванов. - Jelgava : 2004. - C. 209-214.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1899
 
Language other