Запис Детальніше

Использование нетрадиционного сырья в производстве чипсов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование нетрадиционного сырья в производстве чипсов
Використання нетрадиційної сировини у виробництві чіпсів
The use of non-traditional raw materials in the production of chips
 
Creator Хорошева, И. Г.
Хорошева, І. Г.
Khorosheva, I.
Ковбаса, В. Н.
Ковбаса, В. М.
Kovbasa, V.
Назаренко, Е. А.
Назаренко, О. О.
Nazarenko, O. O.
 
Subject чіпси
нетрадиційна сировина
традиційна рослинна сировина
кулінарні властивості
чипсы
нетрадиционное сырье
традиционное растительное сырье
кулинарные свойства
chips
non – traditional raw materials
raw materials
cooking properties
 
Description Производится недостаточное количество чипсов из нетрадиционного сырья. В работе изучали возможность использования различных видов муки. Чипсы характеризуются хорошим цветом и пищевыми свойствами.
Виробляється недостатня кількість чіпсів з нетрадиційної сировини. У роботі вивчали можливість використання різних видів борошна. Чіпси характеризуються гарним кольором та харчовими властивостями.
There is lack chips of non – traditional raw material. The possibility of variety flour application in chips production was studied in the research. Chips products were characterized by good color and cooking properties.
 
Date 2012-06-26T19:17:23Z
2012-06-26T19:17:23Z
2003
 
Identifier Хорошева, И. Г. Использование нетрадиционного сырья в производстве чипсов / И. Г. Хорошева, В. Н. Ковбаса, Е. А. Назаренко // Пищевая промышленность. – 2003. - № 3. – С. 72-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1900
 
Language other