Использование нетрадиционного сырья в производстве чипсов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование нетрадиционного сырья в производстве чипсов
Використання нетрадиційної сировини у виробництві чіпсів The use of non-traditional raw materials in the production of chips |
|
Creator |
Хорошева, И. Г.
Хорошева, І. Г. Khorosheva, I. Ковбаса, В. Н. Ковбаса, В. М. Kovbasa, V. Назаренко, Е. А. Назаренко, О. О. Nazarenko, O. O. |
|
Subject |
чіпси
нетрадиційна сировина традиційна рослинна сировина кулінарні властивості чипсы нетрадиционное сырье традиционное растительное сырье кулинарные свойства chips non – traditional raw materials raw materials cooking properties |
|
Description |
Производится недостаточное количество чипсов из нетрадиционного сырья. В работе изучали возможность использования различных видов муки. Чипсы характеризуются хорошим цветом и пищевыми свойствами.
Виробляється недостатня кількість чіпсів з нетрадиційної сировини. У роботі вивчали можливість використання різних видів борошна. Чіпси характеризуються гарним кольором та харчовими властивостями. There is lack chips of non – traditional raw material. The possibility of variety flour application in chips production was studied in the research. Chips products were characterized by good color and cooking properties. |
|
Date |
2012-06-26T19:17:23Z
2012-06-26T19:17:23Z 2003 |
|
Identifier |
Хорошева, И. Г. Использование нетрадиционного сырья в производстве чипсов / И. Г. Хорошева, В. Н. Ковбаса, Е. А. Назаренко // Пищевая промышленность. – 2003. - № 3. – С. 72-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1900 |
|
Language |
other
|
|