Новые возможности получения продуктов быстрого приготовления
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Новые возможности получения продуктов быстрого приготовления
Нові можливості одержання продуктів швидкого приготування New opportunities for products of fast preparation |
|
Creator |
Ковбаса, В. Н.
Ковбаса, В. М. Kovbasa, V. Кобылинская, Е. В. Кобилінська, О. В. Kobilinska, O. Терлецкая, В. А. Терлецька, В. А. Terletska, V. Бондарь, И. П. Бондар, І. П. Bondar, I. Ромашко, О. В. Ромашко, Е. В. Romashko, O. |
|
Subject |
пищевые концентраты
сухие завтраки сухі сніданки харчові концентрати food concentrates dry breakfasts |
|
Description |
В статье рассматриваются новые возможности получения продуктов быстрого питания с целью расширения ассортимента товаров, а также повышения их пищевой и биологической ценности.У
статті розглядаються нові можливості отримання продуктів швидкого харчування з метою розширення асортименту, а також підвищення їх харчової та біологічної цінності. The article deals with new posibilities of getting fast-food products with the aim of broadening the range of goods as well as enhancing their food and biological value. |
|
Date |
2012-06-26T19:47:26Z
2012-06-26T19:47:26Z 2001 |
|
Identifier |
Новые возможности получения продуктов быстрого приготовления / В. Н. Ковбаса, Е. В. Кобылинская, В. А. Терлецкая, И. П. Бондарь, Е. В. Ромашко // Uzlura problemas. - 2001. - С. 136-137.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1907 |
|
Language |
other
|
|