Запис Детальніше

Новые возможности получения продуктов быстрого приготовления

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новые возможности получения продуктов быстрого приготовления
Нові можливості одержання продуктів швидкого приготування
New opportunities for products of fast preparation
 
Creator Ковбаса, В. Н.
Ковбаса, В. М.
Kovbasa, V.
Кобылинская, Е. В.
Кобилінська, О. В.
Kobilinska, O.
Терлецкая, В. А.
Терлецька, В. А.
Terletska, V.
Бондарь, И. П.
Бондар, І. П.
Bondar, I.
Ромашко, О. В.
Ромашко, Е. В.
Romashko, O.
 
Subject пищевые концентраты
сухие завтраки
сухі сніданки
харчові концентрати
food concentrates
dry breakfasts
 
Description В статье рассматриваются новые возможности получения продуктов быстрого питания с целью расширения ассортимента товаров, а также повышения их пищевой и биологической ценности.У
статті розглядаються нові можливості отримання продуктів швидкого харчування з метою розширення асортименту, а також підвищення їх харчової та біологічної цінності.
The article deals with new posibilities of getting fast-food products with the aim of broadening the range of goods as well as enhancing their food and biological value.
 
Date 2012-06-26T19:47:26Z
2012-06-26T19:47:26Z
2001
 
Identifier Новые возможности получения продуктов быстрого приготовления / В. Н. Ковбаса, Е. В. Кобылинская, В. А. Терлецкая, И. П. Бондарь, Е. В. Ромашко // Uzlura problemas. - 2001. - С. 136-137.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1907
 
Language other