Визначення структурно-механічних властивостей тіста для маффінів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення структурно-механічних властивостей тіста для маффінів
Определение структурно-механических свойств теста для маффинов Determination of structural-mechanical properties of the test to muffins |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. Лазоренко, Н. П. Лазоренко, Н. П. Lazorenko, N. |
|
Subject |
Маффін, лактулоза, реологічні властивості тіста.
Маффин, лактулоза, реологические свойства теста. Muffin, lactulose, the rheological properties of the test. |
|
Description |
Досліджено структурно-механічні властивості тіста для маффінів на основі цукру білого, встановлено вплив цукрозамінника фруктози і пребіотика лактулози на структурно-механічні властивості. Наведено основні реологічні показника тістових мас маффінів.
Исследованы структурно-механические свойства теста для маффинов на основе сахара белого, установлено влияние сахарозаменителя фруктозы и пребиотика лактулозы на структурно-механические свойства. Приведены основные реологические показателя тестовых масс маффинов. The structural-mechanical properties of the test to muffins on the basis of white sugar, an influence of fructose sweetener and lactulose on structural-mechanical properties. Shows the basic flow indicator test masses muffins. |
|
Date |
2012-06-28T13:22:35Z
2012-06-28T13:22:35Z 2011 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1943
|
|
Language |
uk_UK
|
|