Запис Детальніше

Визначення структурно-механічних властивостей тіста для маффінів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення структурно-механічних властивостей тіста для маффінів
Определение структурно-механических свойств теста для маффинов
Determination of structural-mechanical properties of the test to muffins
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
Лазоренко, Н. П.
Лазоренко, Н. П.
Lazorenko, N.
 
Subject Маффін, лактулоза, реологічні властивості тіста.
Маффин, лактулоза, реологические свойства теста.
Muffin, lactulose, the rheological properties of the test.
 
Description Досліджено структурно-механічні властивості тіста для маффінів на основі цукру білого, встановлено вплив цукрозамінника фруктози і пребіотика лактулози на структурно-механічні властивості. Наведено основні реологічні показника тістових мас маффінів.
Исследованы структурно-механические свойства теста для маффинов на основе сахара белого, установлено влияние сахарозаменителя фруктозы и пребиотика лактулозы на структурно-механические свойства. Приведены основные реологические показателя тестовых масс маффинов.
The structural-mechanical properties of the test to muffins on the basis of white sugar, an influence of fructose sweetener and lactulose on structural-mechanical properties. Shows the basic flow indicator test masses muffins.
 
Date 2012-06-28T13:22:35Z
2012-06-28T13:22:35Z
2011
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1943
 
Language uk_UK