Запис Детальніше

Оптимізація технології спиртової бражки з кукурудзи

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація технології спиртової бражки з кукурудзи
Оптимизация технологии спиртовой бражки из кукурузы
Optimization of technology spirit washes from corn
 
Creator Українець, А.
Шиян, П. Л.
Мудрак, Т.
Романова, З. М.
Кириленко, Р.
Єрмакова, Г.
Жолнер, І.
Сосницький, В.
Украинец, А.
Шиян, П. Л.
Мудрак, Т.
Романова, З. Н.
Кириленко, Р.
Ермакова, А.
Жолнер, И.
Сосницкий, В.
Ukrainets, A.
Shiyan, P.
Mydrak, T.
Romanova, Z.
Kyrylenko, R.
Ermakova, G.
Zholner, I.
Sosnitskiy, V.
 
Subject крохмалевмісна сировина
низькотемпературна термоферментативна обробка
концентровані ферментні препарати
крахмалсодержащее сырье
низкотемпературная термоферментативная обработка
концентрированные ферментные препараты
carbohydrates content raw material
low-temperature thermofermentative processing
the concentrated fermental preparations
 
Description Наведено комплекс заходів для оптимізації зброджування сусла з кукурудзи в умовах низькотемпературної термоферментативної обробки сировини з використанням концентрованих ферментних препаратів для стабільного одержання зрілих бражок з регламентованими технологічними показниками та нормативним виходом спирту з тонни умовного крохмалю.
Приведен комплекс мероприятий для оптимизации сбраживания сусла из кукурузы в условиях низкотемпературной термоферментативной обработки сырья с использованием концентрированных ферментных препаратов для стабильного получения зрелых бражек с регламентными технологическими показателями и нормативным выходом спирта из тонны условного крахмала.
The complex of actions for optimization fermentation of must from corn in conditions low-temperature thermofermentative processings of raw material with use of the concentrated fermental preparations for stable reception of product of marc fermenting with procedural technological parameters and a normative output of spirit from ton of conditional starch is resulted.
 
Publisher «Харчова і переробна промисловість»
 
Date 2012-07-05T11:04:44Z
2012-07-05T11:04:44Z
2005
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2048
 
Language other
 
Relation № 6;