Вплив концентрації сухих речовин сусла та температури бродіння на склад леткої частини спиртової бражки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив концентрації сухих речовин сусла та температури бродіння на склад леткої частини спиртової бражки
Влияние концентрации сухих веществ сусла и температуры брожения на состав летучей части спиртовой бражки Influence of concentration of dry substances of a mash and temperatures of fermentation on structure of a flying part of spirit washes |
|
Creator |
Українець, А. І.
Шиян, П. Л. Мудрак, Т. О. Кириленко, Р. Г. Сизько, В. Б. Єрмакова, Г. Сосницький, В. Украинец, А. И. Шиян, П. Л. Мудрак, Т. Е. Кириленко, Р. Г. Сизько, В. Б. Ермакова, А. Сосницкий, В. Ukrainets, A. Shiyan, P. Mudrak, T. Kyrylenko, R. Syzko, V. Ermakova, G. Sosnitskiy, V. |
|
Subject |
крохмалевмісна сировина
низькотемпературна термоферментативна обробка концентровані ферментні препарати крахмалсодержащее сырье низкотемпературная термоферментативная обработка концентрированные ферментные препараты carbohydrates content raw material low-temperature thermofermentative processing the concentrated fermental preparations |
|
Description |
З метою визначення оптимального технологічного режиму брагоректифікації та забезпечення стабільного виробництва високоякісного ректифікованого спирту одержані дані щодо біосинтезу органічних летких домішок спирту під час бродіння залежно від концентрації сухих речовин та температури.
Для определения оптимального технологического режима брагоректификации и обеспечения стабильного производства высококачественного ректификованного спирта получены данные по биосинтезу органических летучих примесей спирта при брожении в зависимости от концентрации сухих веществ и температуры. For definition of an optimum technological mode of rectification and maintenance of stable manufacture high-quality rectified spirit data on biosynthesis of organic flying impurity of spirit at fermentation depending on concentration of dry substances and are obtained temperatures. |
|
Date |
2012-07-05T11:20:53Z
2012-07-05T11:20:53Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Українець, А. І. Вплив концентрації сухих речовин сусла та температури бродіння на склад леткої частини спиртової бражки / А. І. Українець, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко, В. Б. Сизько, Г. Єрмакова, В. Сосницький // Харч. і перероб. пром-сть. – 2006. – № 2. – С. 18-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2051 |
|
Language |
other
|
|