Запис Детальніше

Вплив концентрації сухих речовин сусла та температури бродіння на склад леткої частини спиртової бражки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив концентрації сухих речовин сусла та температури бродіння на склад леткої частини спиртової бражки
Влияние концентрации сухих веществ сусла и температуры брожения на состав летучей части спиртовой бражки
Influence of concentration of dry substances of a mash and temperatures of fermentation on structure of a flying part of spirit washes
 
Creator Українець, А. І.
Шиян, П. Л.
Мудрак, Т. О.
Кириленко, Р. Г.
Сизько, В. Б.
Єрмакова, Г.
Сосницький, В.
Украинец, А. И.
Шиян, П. Л.
Мудрак, Т. Е.
Кириленко, Р. Г.
Сизько, В. Б.
Ермакова, А.
Сосницкий, В.
Ukrainets, A.
Shiyan, P.
Mudrak, T.
Kyrylenko, R.
Syzko, V.
Ermakova, G.
Sosnitskiy, V.
 
Subject крохмалевмісна сировина
низькотемпературна термоферментативна обробка
концентровані ферментні препарати
крахмалсодержащее сырье
низкотемпературная термоферментативная обработка
концентрированные ферментные препараты
carbohydrates content raw material
low-temperature thermofermentative processing
the concentrated fermental preparations
 
Description З метою визначення оптимального технологічного режиму брагоректифікації та забезпечення стабільного виробництва високоякісного ректифікованого спирту одержані дані щодо біосинтезу органічних летких домішок спирту під час бродіння залежно від концентрації сухих речовин та температури.
Для определения оптимального технологического режима брагоректификации и обеспечения стабильного производства высококачественного ректификованного спирта получены данные по биосинтезу органических летучих примесей спирта при брожении в зависимости от концентрации сухих веществ и температуры.
For definition of an optimum technological mode of rectification and maintenance of stable manufacture high-quality rectified spirit data on biosynthesis of organic flying impurity of spirit at fermentation depending on concentration of dry substances and are obtained temperatures.
 
Date 2012-07-05T11:20:53Z
2012-07-05T11:20:53Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Українець, А. І. Вплив концентрації сухих речовин сусла та температури бродіння на склад леткої частини спиртової бражки / А. І. Українець, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко, В. Б. Сизько, Г. Єрмакова, В. Сосницький // Харч. і перероб. пром-сть. – 2006. – № 2. – С. 18-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2051
 
Language other