Дослідження впливу електромагнітих опромінень радіочастотного діапазону хвиль на активацію ферментативної діяльності мікроорганізмів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу електромагнітих опромінень радіочастотного діапазону хвиль на активацію ферментативної діяльності мікроорганізмів
Исследование влияния электромагнитных облучений радиочастотногодиапазона волн на активацию ферментативной деятельности микроорганизмов Study of electromagnetic radio irradiated wavelengths activation enzymatic activity of microorganisms |
|
Creator |
Романова, З. М.
Кобець, І. В. Романова, З. Н. Кобец, І. В. Romanova, Z. Kobets, I. |
|
Subject |
низькочастотні хвилі
електромагнітне випромінювання дріжджі біологічні середовища пиво високочастотні хвилі низкочастотные волны электромагнитное излучение биологические среды пиво высокочастотные волны low frequency waves electromagnetic radiation yeast biological environment beer high waves |
|
Description |
Аналітично та експериментально обґрунтована можливість застосування електромагнітного випромінювання радіочастотного діапазону для активації дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Досліджено вплив електромагнітних опромінень на активність дріжджової культури Saccharomyces cerevisiae Встановлено, що опромінення дріжджів високочастотними та низькочастотними хвилями дозволяє збільшити їх активність. Аналитически и экспериментально обоснована возможность применения электромагнитного излучения радиочастотного диапазона для активации дрожжей Saccharomyces cerevisiae. Исследовано влияние электромагнитных облучений на активность дрожжевой культуры Saccharomyces cerevisiae Установлено, что облучение дрожжей высокочастотными и низкочастотными волнами позволяет увеличить их активность. Analytical and experimental proved the possibility of electromagnetic radiation frequency range to activate the yeast Saccharomyces cerevisiae. The influence of electromagnetic activity in irradiated yeast culture Saccharomyces cerevisiae Found that exposure to high frequency and low-yeast waves to increase their activity. |
|
Date |
2012-08-28T12:19:17Z
2012-08-28T12:19:17Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2199
|
|
Language |
other
|
|