Запис Детальніше

Дослідження впливу електромагнітих опромінень радіочастотного діапазону хвиль на активацію ферментативної діяльності мікроорганізмів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу електромагнітих опромінень радіочастотного діапазону хвиль на активацію ферментативної діяльності мікроорганізмів
Исследование влияния электромагнитных облучений радиочастотногодиапазона волн на активацию ферментативной деятельности микроорганизмов
Study of electromagnetic radio irradiated wavelengths activation enzymatic activity of microorganisms
 
Creator Романова, З. М.
Кобець, І. В.
Романова, З. Н.
Кобец, І. В.
Romanova, Z.
Kobets, I.
 
Subject низькочастотні хвилі
електромагнітне випромінювання
дріжджі
біологічні середовища
пиво
високочастотні хвилі
низкочастотные волны
электромагнитное излучение
биологические среды
пиво
высокочастотные волны
low frequency waves
electromagnetic radiation
yeast
biological environment
beer
high waves
 
Description Аналітично та експериментально обґрунтована можливість застосування
електромагнітного випромінювання радіочастотного діапазону для активації
дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Досліджено вплив електромагнітних
опромінень на активність дріжджової культури Saccharomyces cerevisiae
Встановлено, що опромінення дріжджів високочастотними та
низькочастотними хвилями дозволяє збільшити їх активність.
Аналитически и экспериментально обоснована возможность применения
электромагнитного излучения радиочастотного диапазона для активации
дрожжей Saccharomyces cerevisiae. Исследовано влияние электромагнитных
облучений на активность дрожжевой культуры Saccharomyces cerevisiae
Установлено, что облучение дрожжей высокочастотными и низкочастотными
волнами позволяет увеличить их активность.
Analytical and experimental proved the possibility of electromagnetic radiation
frequency range to activate the yeast Saccharomyces cerevisiae. The influence of
electromagnetic activity in irradiated yeast culture Saccharomyces cerevisiae
Found that exposure to high frequency and low-yeast waves to increase their activity.
 
Date 2012-08-28T12:19:17Z
2012-08-28T12:19:17Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2199
 
Language other