Оптимізація процесу екстрагування пряно-ароматичних рослин для виготовлення вина
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація процесу екстрагування пряно-ароматичних рослин для виготовлення вина
Оптимизация процесса экстрагирования пряно-ароматических растений для изготовления вина Optimizatsiyaprocess ekstraguvannya spisy aromatIcity roslin vigotovlennya for wine |
|
Creator |
Білько, М. В.
Гречко, Н. Я. Билько, М. В. Гречко, Н. Я. Grechko, N. Bilko, M. |
|
Subject |
тонізуючі
антисептичні речовини пряно-ароматична сировина екстракція вермут антидепресивні дієтичні антисептические вещества тонизирующие пряно-ароматическое сырье экстракция вермут антидеп- рессанты диетические antiseptic substance vermouth aromatic raw materials extraction antidepressant diet tonic |
|
Description |
В статті розглядається динаміка накопичення фенольних та екстрактивних речовин, терпенових спиртів та вітаміну С при виготовленні водно- спиртових екстрактів з пряно-ароматичної сировини для вермутів. Встанов- лений та обґрунтований оптимальний час екстрагування та концентрація екс- трагенту. В статье рассматривается динамика накопления фенольных и экстрактивных веществ, терпеновых спиртов и витамина С при изготовлении водно- спиртовых экстрактов из пряно-ароматического сырья для вермутов. Уста- новлен и обоснован оптимальное время экстрагирования и концентрация экс- трагента. In article considers the dynamics of accumulation of phenolic compounds, terpene alcohols and vitamin C in the technology of hydro-alcoholic extracts from spicearomatic plants for Vermouths. Optimal time of extraction and concentration of extractant have been determined. |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-08-29T06:31:58Z
2012-08-29T06:31:58Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2203
|
|
Language |
other
|
|