Запис Детальніше

Оптимізація процесу екстрагування пряно-ароматичних рослин для виготовлення вина

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація процесу екстрагування пряно-ароматичних рослин для виготовлення вина
Оптимизация процесса экстрагирования пряно-ароматических растений для изготовления вина
Optimizatsiyaprocess ekstraguvannya spisy aromatIcity roslin vigotovlennya for wine
 
Creator Білько, М. В.
Гречко, Н. Я.
Билько, М. В.
Гречко, Н. Я.
Grechko, N.
Bilko, M.
 
Subject тонізуючі
антисептичні речовини
пряно-ароматична сировина
екстракція
вермут
антидепресивні
дієтичні
антисептические вещества
тонизирующие
пряно-ароматическое сырье
экстракция
вермут
антидеп- рессанты
диетические
antiseptic substance
vermouth
aromatic raw materials extraction
antidepressant
diet
tonic
 
Description В статті розглядається динаміка накопичення фенольних та екстрактивних
речовин, терпенових спиртів та вітаміну С при виготовленні водно-
спиртових екстрактів з пряно-ароматичної сировини для вермутів. Встанов-
лений та обґрунтований оптимальний час екстрагування та концентрація екс-
трагенту.
В статье рассматривается динамика накопления фенольных и экстрактивных
веществ, терпеновых спиртов и витамина С при изготовлении водно-
спиртовых экстрактов из пряно-ароматического сырья для вермутов. Уста-
новлен и обоснован оптимальное время экстрагирования и концентрация экс-
трагента.
In article considers the dynamics of accumulation of phenolic compounds, terpene
alcohols and vitamin C in the technology of hydro-alcoholic extracts from spicearomatic
plants for Vermouths. Optimal time of extraction and concentration of extractant
have been determined.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-08-29T06:31:58Z
2012-08-29T06:31:58Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2203
 
Language other