Запис Детальніше

Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки
Подготовка специалистов пищевых отраслей по вопросам безопасности
Training of food industry specialists in safety
 
Creator Заєць, В. А.
Слободян, О. П.
Нещадим, Л. П.
Авдієнко, С. О.
Заец, В. А.
Слободян, О. П.
Нещадим, Л. П.
Авдиенко, С. А.
Zaets, V.
Slobodyan, O.
Neshchadim, L.
Avdienko, S.
 
Subject підприємства харчової промисловості
прогнозування хімічної обстановки
надзвичайна ситуація
безпека
прогнозирование химической обстановки
чрезвычайная ситуация
безопасность
предприятия пищевой промышленности
food plants
chemical risk prediction
emergency situation
safety
 
Description В статті розглянуто питання щодо необхідності підвищення рівня підготовки фахівців харчової промисловості з питань безпеки, зокрема прогнозування та визначення основних дій під час аварійної ситуації з викидом сильнодіючих отруйних речовин (СДОР).
В статье рассмотрены вопросы необходимости повышения уровня подготовки специалистов пищевой промышленности по вопросам безопасности, в частности прогнозирования и определения основных действий во время аварийной ситуации с выбросом сильнодействующих отравляющих веществ (СДОР).
This article reviews the modern trends in the area of food industry specialists training, particularly prediction and determination of basic actions during emergency situation with the drastic toxic agents (DTA) ejection.
 
Date 2012-09-05T14:05:22Z
2012-09-05T14:05:22Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Заєць, В. А. Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, С. О. Авдієнко // Якість технологій та освіти : Збірник наукових праць. – 2011. - № 2. – С. 163-166.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2344
 
Language other