Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки
Подготовка специалистов пищевых отраслей по вопросам безопасности Training of food industry specialists in safety |
|
Creator |
Заєць, В. А.
Слободян, О. П. Нещадим, Л. П. Авдієнко, С. О. Заец, В. А. Слободян, О. П. Нещадим, Л. П. Авдиенко, С. А. Zaets, V. Slobodyan, O. Neshchadim, L. Avdienko, S. |
|
Subject |
підприємства харчової промисловості
прогнозування хімічної обстановки надзвичайна ситуація безпека прогнозирование химической обстановки чрезвычайная ситуация безопасность предприятия пищевой промышленности food plants chemical risk prediction emergency situation safety |
|
Description |
В статті розглянуто питання щодо необхідності підвищення рівня підготовки фахівців харчової промисловості з питань безпеки, зокрема прогнозування та визначення основних дій під час аварійної ситуації з викидом сильнодіючих отруйних речовин (СДОР).
В статье рассмотрены вопросы необходимости повышения уровня подготовки специалистов пищевой промышленности по вопросам безопасности, в частности прогнозирования и определения основных действий во время аварийной ситуации с выбросом сильнодействующих отравляющих веществ (СДОР). This article reviews the modern trends in the area of food industry specialists training, particularly prediction and determination of basic actions during emergency situation with the drastic toxic agents (DTA) ejection. |
|
Date |
2012-09-05T14:05:22Z
2012-09-05T14:05:22Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Заєць, В. А. Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, С. О. Авдієнко // Якість технологій та освіти : Збірник наукових праць. – 2011. - № 2. – С. 163-166.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2344 |
|
Language |
other
|
|