Запис Детальніше

Спосіб одержання глюкозно-фруктозних сиропів (Патент на винахід № 21978)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб одержання глюкозно-фруктозних сиропів (Патент на винахід № 21978)
Способ получения глюкозно–фруктозных сиропов (Патент на изобретение № 21978)
A method of producing glucose-fructose syrup (Patent number 21978)
 
Creator Танащук, Л. І.
Гулий, І. С.
Бобрівник, Л. Д.
Івчук, Н. П.
Карпович, М. С.
Костюк, І. В.
Танащук, Л. И.
Гулый, И. С.
Бобровник, Л. Д.
Ивчук, Н. П.
Карпович, Н. С.
Костюк, И. В.
Tanaschuk, L.
Gulyy, I.
Bobrivnyk, L.
Ivchuk, N.
Karpovych, M.
Kostyuk, I.
 
Subject глюкозно-фруктозний сироп
глюкозно-фруктозный сироп
glucose-fructose syrup
гідроліз
електроактивована вода
жовтий цукор ІІ продукту
гидролиз
электроактивированная вода
желтый сахар II продукта
hydrolysis
electroactivated water
brown sugar II product
 
Description Запропоновано спосіб отримання глюкозно-фруктозних сиропів з використанням в якості вихідної сировини жовтого цукру ІІ продукту. Розчинення цукру здійснюється в електроактивованій воді до рН 2,0-2,5 з подальшим нагріванням суміші до температури 70-85оС та термостатуванням 5-60 хв в залежності від заданого ступеню гідролізу.
Предложено способ получения глюкозно-фруктозных сиропов, с использованием в качестве исходного сырья желтый сахар II продукта. Растворение сахара производят в электроактивированной воде до рН 2,0-2,5 , затем производят нагревание смеси до температуры 70-85оС и термостатируют ее в течение 5-60 мин. в зависимости от степени гидролиза.
Proposed method for glucose-fructose syrup, using as feedstock brown sugar II product. Dissolution of sugar produced in the electro water to pH 2.0-2.5, then heats the mixture to a temperature of 70 85 ° C and incubated it for 5-60 minutes. depending on the degree of hydrolysis.
 
Date 2012-09-07T13:12:54Z
2012-09-07T13:12:54Z
1998
 
Identifier Патент 21978 UA, МПК С 13 К 3/00 Спосіб одержання глюкозно - фруктозних сиропів / Танащук Л. І., Гулий І. С., Бобрівник Л. Д., Івчук Н. П., Карпович М. С., Костюк І. В. ; Заявник і патентовласник - Український державний університет харчових технологій. — № 95041677 ; заявл. 13.04.95 ; опубл. 30.04.98 , Бюл. № 2., 1998 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2413
 
Language other