Спосіб одержання глюкозно-фруктозних сиропів (Патент на винахід № 21978)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб одержання глюкозно-фруктозних сиропів (Патент на винахід № 21978)
Способ получения глюкозно–фруктозных сиропов (Патент на изобретение № 21978) A method of producing glucose-fructose syrup (Patent number 21978) |
|
Creator |
Танащук, Л. І.
Гулий, І. С. Бобрівник, Л. Д. Івчук, Н. П. Карпович, М. С. Костюк, І. В. Танащук, Л. И. Гулый, И. С. Бобровник, Л. Д. Ивчук, Н. П. Карпович, Н. С. Костюк, И. В. Tanaschuk, L. Gulyy, I. Bobrivnyk, L. Ivchuk, N. Karpovych, M. Kostyuk, I. |
|
Subject |
глюкозно-фруктозний сироп
глюкозно-фруктозный сироп glucose-fructose syrup гідроліз електроактивована вода жовтий цукор ІІ продукту гидролиз электроактивированная вода желтый сахар II продукта hydrolysis electroactivated water brown sugar II product |
|
Description |
Запропоновано спосіб отримання глюкозно-фруктозних сиропів з використанням в якості вихідної сировини жовтого цукру ІІ продукту. Розчинення цукру здійснюється в електроактивованій воді до рН 2,0-2,5 з подальшим нагріванням суміші до температури 70-85оС та термостатуванням 5-60 хв в залежності від заданого ступеню гідролізу. Предложено способ получения глюкозно-фруктозных сиропов, с использованием в качестве исходного сырья желтый сахар II продукта. Растворение сахара производят в электроактивированной воде до рН 2,0-2,5 , затем производят нагревание смеси до температуры 70-85оС и термостатируют ее в течение 5-60 мин. в зависимости от степени гидролиза. Proposed method for glucose-fructose syrup, using as feedstock brown sugar II product. Dissolution of sugar produced in the electro water to pH 2.0-2.5, then heats the mixture to a temperature of 70 85 ° C and incubated it for 5-60 minutes. depending on the degree of hydrolysis. |
|
Date |
2012-09-07T13:12:54Z
2012-09-07T13:12:54Z 1998 |
|
Identifier |
Патент 21978 UA, МПК С 13 К 3/00 Спосіб одержання глюкозно - фруктозних сиропів / Танащук Л. І., Гулий І. С., Бобрівник Л. Д., Івчук Н. П., Карпович М. С., Костюк І. В. ; Заявник і патентовласник - Український державний університет харчових технологій. — № 95041677 ; заявл. 13.04.95 ; опубл. 30.04.98
, Бюл. № 2., 1998 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2413 |
|
Language |
other
|
|