Спосіб виробництва пектину з бурякового жому (Патент на винахід № 10267)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва пектину з бурякового жому (Патент на винахід № 10267)
Способ производства пектина из свекличного жома (Патент на изобретение № 10267) The mode of production of pectin from sveklichnogo pulp (Patent number 10267) |
|
Creator |
Свинцицька, А. І.
Танащук, Л. І. Крапивницька, І. О. Карпович, М. С. Свинцыцкая, А. И. Танащук, Л. И. Крапивницкая, И. А. Карпович, Н. С. Svintsytska, A. Tanaschuk, L. Krapivnitska, I. Karpovych, M. |
|
Subject |
буряковий жом
свекловичный жом beet pulp пектиновий екстракт екстрагування гідромодуль гідроліз протопектин іонітна очистка пектиновый экстракт экстрагирование гидромодуль гидролиз протопектина ионитная очистка pectin extract extraction hydronic hydrolysis protopectin ion-exchange purification |
|
Description |
Запропоновано спосіб виробництва пектину з бурякового жому, який включає гідроліз протопектину, екстрагування пектину, відстоювання, фільтрацію пектинового екстракту, осадження пектинових речовин спиртом, розділення твердої та рідкої фаз, висушування пектину. Гідроліз здійснюється при температурі 78-85оС протягом 90-120 хв. Предложено способ производства пектина из свекловичного жома, включающий гидролиз протопектина, экстрагирование пектина, отстаивание, фильтрацию пектинового экстракта, осаждение пектиновых веществ спиртом, разделение твердой и жидкой фаз, высушивание пектина. Гидролиз осуществляют при температуре 78-85оС в течение 90-120 мин. Proposed method of production of pectin from sugar beet pulp, comprising protopectin hydrolysis, extraction of pectin, sedimentation, filtration pectin extract deposition of pectin alcohol, separation of the solid and liquid phases, drying of pectin. Hydrolysis is carried out at a temperature of 78 85 ° C for 90-120 min. |
|
Date |
2012-09-07T13:18:14Z
2012-09-07T13:18:14Z 1996 |
|
Identifier |
Патент 10267 UA, МПК 5 A23L1 /0524, С08В37/06 Спосіб виробництва пектину з бурякового жому / Свинцицька А. І., Танащук Л. І., Крапивницька І. О., Карпович М. С. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 95062766 ; заявл. 14.06.95 ; опубл. 25.12.96 , Бюл. № 4, 1996 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2414 |
|
Language |
other
|
|