Запис Детальніше

Спосіб виробництва пектину з бурякового жому (Патент на винахід № 10267)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва пектину з бурякового жому (Патент на винахід № 10267)
Способ производства пектина из свекличного жома (Патент на изобретение № 10267)
The mode of production of pectin from sveklichnogo pulp (Patent number 10267)
 
Creator Свинцицька, А. І.
Танащук, Л. І.
Крапивницька, І. О.
Карпович, М. С.
Свинцыцкая, А. И.
Танащук, Л. И.
Крапивницкая, И. А.
Карпович, Н. С.
Svintsytska, A.
Tanaschuk, L.
Krapivnitska, I.
Karpovych, M.
 
Subject буряковий жом
свекловичный жом
beet pulp
пектиновий екстракт
екстрагування
гідромодуль
гідроліз
протопектин
іонітна очистка
пектиновый экстракт
экстрагирование
гидромодуль
гидролиз
протопектина
ионитная очистка
pectin extract
extraction
hydronic
hydrolysis
protopectin
ion-exchange purification
 
Description Запропоновано спосіб виробництва пектину з бурякового жому, який включає гідроліз протопектину, екстрагування пектину, відстоювання, фільтрацію пектинового екстракту, осадження пектинових речовин спиртом, розділення твердої та рідкої фаз, висушування пектину. Гідроліз здійснюється при температурі 78-85оС протягом 90-120 хв.

Предложено способ производства пектина из свекловичного жома, включающий гидролиз протопектина, экстрагирование пектина, отстаивание, фильтрацию пектинового экстракта, осаждение пектиновых веществ спиртом, разделение твердой и жидкой фаз, высушивание пектина. Гидролиз осуществляют при температуре 78-85оС в течение 90-120 мин.

Proposed method of production of pectin from sugar beet pulp, comprising protopectin hydrolysis, extraction of pectin, sedimentation, filtration pectin extract deposition of pectin alcohol, separation of the solid and liquid phases, drying of pectin. Hydrolysis is carried out at a temperature of 78 85 ° C for 90-120 min.
 
Date 2012-09-07T13:18:14Z
2012-09-07T13:18:14Z
1996
 
Identifier Патент 10267 UA, МПК 5 A23L1 /0524, С08В37/06 Спосіб виробництва пектину з бурякового жому / Свинцицька А. І., Танащук Л. І., Крапивницька І. О., Карпович М. С. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 95062766 ; заявл. 14.06.95 ; опубл. 25.12.96 , Бюл. № 4, 1996 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2414
 
Language other