Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій
Усовершенствование бисквитного полуфабриката на основе мучных смесей и фитокомпозиций Improvement of biscuit semi-finished product on the base of flour mixes and phytocompositions |
|
Creator |
Кочерга, В. І.
Назар, М. І. Кочерга, В. И. Назар, М. И. Kocherga, V. Nazar, M. |
|
Subject |
фітокомпозиції
фитокомпозиции phytocompositions бісквітний напівфабрикат борошняні суміші бисквитный полуфабрикат мучные смеси biscuit semi-finished product flour mixes |
|
Description |
Розглянуто збагачення бісквітного напівфабрикату нутрієнтами. Запропоновано використання борошняних сумішей та фітокомпозицій. Рассмотрено обогащение бисквитного полуфабриката нутриентами. Предложено использование мучных смесей и фитокомпозиций. Biscuit semi-finished product fortification has been considered. The use of flour mixes and phytocompositions has been proposed. |
|
Date |
2012-09-09T11:39:06Z
2012-09-09T11:39:06Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кочерга, В. І. Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій / В. І. Кочерга, М. І. Назар // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : міжнародна науково-практична конференція, 19 травня, 2011. – ХДУХТ, 2011. - C. 37-38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2434 |
|
Language |
uk_UK
|
|