Запис Детальніше

Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій
Усовершенствование бисквитного полуфабриката на основе мучных смесей и фитокомпозиций
Improvement of biscuit semi-finished product on the base of flour mixes and phytocompositions
 
Creator Кочерга, В. І.
Назар, М. І.
Кочерга, В. И.
Назар, М. И.
Kocherga, V.
Nazar, M.
 
Subject фітокомпозиції
фитокомпозиции
phytocompositions
бісквітний напівфабрикат
борошняні суміші
бисквитный полуфабрикат
мучные смеси
biscuit semi-finished product
flour mixes
 
Description Розглянуто збагачення бісквітного напівфабрикату нутрієнтами. Запропоновано використання борошняних сумішей та фітокомпозицій.
Рассмотрено обогащение бисквитного полуфабриката нутриентами. Предложено использование мучных смесей и фитокомпозиций.
Biscuit semi-finished product fortification has been considered. The use of flour mixes and phytocompositions has been proposed.
 
Date 2012-09-09T11:39:06Z
2012-09-09T11:39:06Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Кочерга, В. І. Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій / В. І. Кочерга, М. І. Назар // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : міжнародна науково-практична конференція, 19 травня, 2011. – ХДУХТ, 2011. - C. 37-38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2434
 
Language uk_UK