Запис Детальніше

Дослідження асептичних властивостей палигорськіта при обробленні яблучного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження асептичних властивостей палигорськіта при обробленні яблучного соку
Исследование асептических свойств палигорскита при обработке яблочного сока
Research of the aseptic properties of paligorscit during treatment of apple juice
 
Creator Матко, С. В.
Мельник, Л. М.
Марценюк, О. С.
Матко, С. В.
Мельник, Л. Н.
Марценюк, А. С.
Matko, S.
Melnik, L.
Martsenyuk, O.
 
Subject мікробіологічне обнасінення
палигорськіт
адсорбція
яблучний сік
мікроорганізми
микробиологические осеменение
палыгорскит
адсорбция
яблочный сок
микроорганизмы
microbiological seedin
paligorscit
adsorption
apple juice
microorganisms
 
Description Досліджено і обґрунтовано можливість використання природного дисперсного мінерала палигорськіта для зниження мікробіологічного обнасінення при виробництві яблучного соку. Встановлено, що в обробленому соку знижується кількість бактерій і грибів, подовжується тривалість його зберігання в непастеризованому вигляді.
Исследована и аргументирована возможность использования природного дисперсного мінерала палыгорскита для снижения микробиологического осеменения при производстве яблочного сока. Установлено, что в обработанном соке снижается количество бактерий и грибов, продлевается длительность его хранения в непастеризованном виде.
The possibility of using the natural disperse mineral palygorskit for reduction of the microbiological seeding in the process of producing of the apple juice has been studied and substantiated. It was found out that there are less bacteria and funguses in the processed juice, and its keeping time in the unpasteurized condition is extended.
 
Date 2012-09-11T08:30:14Z
2012-09-11T08:30:14Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Матко, С. В. Дослідження асептичних властивостей палигорськіта при обробленні яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці ОНАХТ. – 2008. – Вип. 34. – Т. 2.– С. 29–32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2466
 
Language other