Запис Детальніше

Вивчення процесу змочування палигорськіта

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення процесу змочування палигорськіта
Изучение процесса смачивания палыгорскита
The study of the process of paligorscit moistening
 
Creator Матко, С. В.
Мельник, Л. М.
Марценюк, А. С.
Матко, С. В.
Мельник, Л. Н.
Марценюк, О. С.
Matko, S.
Melnik, L.
Martsenyuk, O.
 
Subject швидкість
змочування
палигорськіт
капіляри
скорость
смачивание
палыгорськит
капилляры
speed
moistening
paligorscit
capillaries
 
Description Досліджено процес змочування палигорськіта яблучним соком. Запропоновано модель будови частинки палигорськіта та рівняння для розрахунку швидкості і тривалості змочування капілярів адсорбента і підтверджено їх адекватність. Розраховано рушійну силу процесу і розміри пор.
Исследован процесс смачивания палыгорськита яблочным соком. Предложена модель строения частицы палигорськіта и уравнения для расчета скорости и длительности смачивания капилляров адсорбента и подтверждена их адекватность. Рассчитана движущая сила процесса и размеры пор.
Ключевые слова: смачивание, палыгорськит, капилляры, скорость.
The process of moisteningof paligorscit with apple juice has been explored. The structure model of the paligorscit particle and an equation for computation of speed and duration of moistening of capillaries of the adsorbent and their adequacy has been offered and confirmed. Motive force of the process and the sizes of the pores have been calculated.
 
Date 2012-09-11T09:55:18Z
2012-09-11T09:55:18Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Матко С. В. Вивчення процесу замочування палигорськіта / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - Київ, 2009. - С. 36-39
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2471
 
Language other