Використання палигорськіта для оброблення купажу на основі збродженого яблучного соку
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання палигорськіта для оброблення купажу на основі збродженого яблучного соку
Использование палыгорскита для обработки купажа на основе сброженного яблочного сока The use of paligorskit for treatment of coupagou on the basis of sbrogennogo apple juice |
|
Creator |
Матко, С. В.
Манк, В. В. Мельник, Л. М. Жестерева, Н. А. Мельник, З. П. Матко, С. В. Манк, В. В. Мельник, Л. Н. Жестерева, Н. А. Мельник, З. П. Matko, S. Mank, V. Melnik, L. Jestereva, N. Melnik, Z. |
|
Subject |
екологічна безпека
природні дисперсні мінерали адсорбційне очищення змочування осадження фракційність палигорськіт яблучний сік купаж високомолекулярні сполуки стабільність стабильность природные дисперсные минералы адсорбционная очистка палыгорскит яблочный сок купаж высокомолекулярные соединения apple juice adsorption refining high molecular connections coupagou paligorskit natural dispersion minerals stability |
|
Description |
Вивчено можливість і визначено оптимальні технологічні параметри використання природного дисперсійного мінералу палигорськіту в технології виробництва «Медовух» на основі збродженого яблучного соку. Встановлено, що в обробленому адсорбентом соку суттєво зменшується кількість пектинових речовин, порівняно з контролем. Цим досягається підвищення стійкості готового горілчаного продукту.
Изучена возможность и определены оптимальные технологические параметры использования природного дисперсного минерала палыгорскиту в технологии производства «Медовух» на основе сброженного яблочного сока. Установлено, что в обработанном адсорбентом соке существенно уменьшается количество пектиновых веществ, сравнительно с контролем. Этим достигается повышение стойкости готового водочного продукта Possibility is studied and optimum technological parameters are defined of the use of natural dispersion mineral of paligorscit in technology of production of «Medovyha» on the basis of fermented apple juice. It is set that in the juice treated by adsorbent a quantity of pectin matters diminishes substantially,in comparison with the control. Due to this the rise of of stability of the prepared vodka product is achieved. |
|
Date |
2012-09-11T11:29:23Z
2012-09-11T11:29:23Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Матко, С. В. Використання палигорськіта для оброблення купажу на основі збродженого яблучного соку / С. В. Матко, В. В. Манк, Л. М. Мельник, Н. А. Жестерева, З. П. Мельник // Производство спирта и ликероводочных изделий. – 2007. – № 1. – С. 19–21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2474 |
|
Language |
other
|
|