Запис Детальніше

Використання палигорськіта для оброблення купажу на основі збродженого яблучного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання палигорськіта для оброблення купажу на основі збродженого яблучного соку
Использование палыгорскита для обработки купажа на основе сброженного яблочного сока
The use of paligorskit for treatment of coupagou on the basis of sbrogennogo apple juice
 
Creator Матко, С. В.
Манк, В. В.
Мельник, Л. М.
Жестерева, Н. А.
Мельник, З. П.
Матко, С. В.
Манк, В. В.
Мельник, Л. Н.
Жестерева, Н. А.
Мельник, З. П.
Matko, S.
Mank, V.
Melnik, L.
Jestereva, N.
Melnik, Z.
 
Subject екологічна безпека
природні дисперсні мінерали
адсорбційне очищення
змочування
осадження
фракційність
палигорськіт
яблучний сік
купаж
високомолекулярні сполуки
стабільність
стабильность
природные дисперсные минералы
адсорбционная очистка
палыгорскит
яблочный сок
купаж
высокомолекулярные соединения
apple juice
adsorption refining
high molecular connections
coupagou
paligorskit
natural dispersion minerals
stability
 
Description Вивчено можливість і визначено оптимальні технологічні параметри використання природного дисперсійного мінералу палигорськіту в технології виробництва «Медовух» на основі збродженого яблучного соку. Встановлено, що в обробленому адсорбентом соку суттєво зменшується кількість пектинових речовин, порівняно з контролем. Цим досягається підвищення стійкості готового горілчаного продукту.
Изучена возможность и определены оптимальные технологические параметры использования природного дисперсного минерала палыгорскиту в технологии производства «Медовух» на основе сброженного яблочного сока. Установлено, что в обработанном адсорбентом соке существенно уменьшается количество пектиновых веществ, сравнительно с контролем. Этим достигается повышение стойкости готового водочного продукта
Possibility is studied and optimum technological parameters are defined of the use of natural dispersion mineral of paligorscit in technology of production of «Medovyha» on the basis of fermented apple juice. It is set that in the juice treated by adsorbent a quantity of pectin matters diminishes substantially,in comparison with the control. Due to this the rise of of stability of the prepared vodka product is achieved.
 
Date 2012-09-11T11:29:23Z
2012-09-11T11:29:23Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Матко, С. В. Використання палигорськіта для оброблення купажу на основі збродженого яблучного соку / С. В. Матко, В. В. Манк, Л. М. Мельник, Н. А. Жестерева, З. П. Мельник // Производство спирта и ликероводочных изделий. – 2007. – № 1. – С. 19–21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2474
 
Language other