Запис Детальніше

Дослідження процесу розрідження пшеничної суспензії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу розрідження пшеничної суспензії
Исследование процесса разжижения пшеничной суспензии
Explored the process of dilution of starch raw material
 
Creator Карпович, І. В.
Лагода, В. А.
Карпович, И. В.
Лагода, В. А.
Karpovich, I.
Lagoda, V.
 
Subject глюкозний еквівалент
пшенична суспензія
ферментний препарат
температура
концентрація
глюкозный эквивалент
пшеничная суспензия
ферментный препарат
температура
концентрация
разжижение
the glukozniy equivalent
the wheaten suspension
the enzymes preparation
the temperature
the concentration
the dilution
 
Description Досліджено процес розрідження пшеничної суспензії з використанням термостабільного ферментного препарату Termamil 120 L.
Исследован процесс разжижения пшеничной суспензии с использованием термостабильного ферментного препарата Termamil 120 L.
Explored the process of dilution of starch raw material with the using of thermostable enzymes preparation Termamil 120 L.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-09-13T12:14:25Z
2012-09-13T12:14:25Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці НУХТ. – 2009. – № 28. Ст.22,23
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2541
 
Language other
 
Relation № 28;