Дослідження процесу розрідження пшеничної суспензії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження процесу розрідження пшеничної суспензії
Исследование процесса разжижения пшеничной суспензии Explored the process of dilution of starch raw material |
|
Creator |
Карпович, І. В.
Лагода, В. А. Карпович, И. В. Лагода, В. А. Karpovich, I. Lagoda, V. |
|
Subject |
глюкозний еквівалент
пшенична суспензія ферментний препарат температура концентрація глюкозный эквивалент пшеничная суспензия ферментный препарат температура концентрация разжижение the glukozniy equivalent the wheaten suspension the enzymes preparation the temperature the concentration the dilution |
|
Description |
Досліджено процес розрідження пшеничної суспензії з використанням термостабільного ферментного препарату Termamil 120 L.
Исследован процесс разжижения пшеничной суспензии с использованием термостабильного ферментного препарата Termamil 120 L. Explored the process of dilution of starch raw material with the using of thermostable enzymes preparation Termamil 120 L. |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-09-13T12:14:25Z
2012-09-13T12:14:25Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Наукові праці НУХТ. – 2009. – № 28. Ст.22,23
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2541 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
№ 28;
|
|