Запис Детальніше

Приложение на съвременни методи за анализ на хигиенния дизайн на съоръжения в хранителната промишленост

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Приложение на съвременни методи за анализ на хигиенния дизайн на съоръжения в хранителната промишленост
Применение современных методов исследования при создании оборудования пищевой промышленности
Використання сучасних методів досліджень при створенні обладнання харчової промисловості
 
Creator Хаджийський, В. М.
Стефанов, С.
Литовченко, И. Н.
Ященко, И. А.
Hadjiiskij, W.
Stefanov, S.
Litovchenko, I.
Jashtenko, I.
Ященко, І. А.
Литовченко, І. М.
Хаджийский, В. М.
 
Subject hygienic design
modeling
simulation
моделирование
пищевое оборудование
моделювання
харчове обладнання
 
Description In the programming environment of the Flow Vision results are obtained for velocity, pressure and kinetic energy in the individual sections of the cranks and revealed сongestive areas, which helps to find optimal values of design and technological parameters of the equipment.
У середовищі програмування Flow Vision отримані результати для швидкості, тиску і кінетичної енергії на окремих ділянках трубопроводів та досліджені застійні зони, що допомогло знайти оптимальні значення конструктивних і технологічних параметрів транспортного устаткування.
В среде программирования Flow Vision получены результаты для скорости, давления и кинетической энергии на отдельных участках трубопроводов и исследолваны застойные зоны, что помогло найти оптимальные значения конструктивных и технологических параметров транспортного оборудования.
 
Date 2012-09-14T07:59:43Z
2012-09-14T07:59:43Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Хаджийски, В. Приложение на съвременни методи за анализ на хигиенния дизайн на съоръжения в хранителната промишленост / В. Хаджийски, С. Стефанов, И. Н. Литовченко, И. А. Ященко // Научни трудове на русенския университет. - 2010, Т. 49, серия 9.2. - С. 104-108.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2561
 
Language other