Запис Детальніше

Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві
Пути повышения эффективности технологии приготовления бражки в спиртовом производстве
Ways of increase of efficiency of technology of preparation of spirit mash are in an alcoholic production
 
Creator Карпутіна, М. В.
Карпутина, М. В.
Karputina, M.
Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
Вітряк, О. П.
Витряк, О. П.
Vitryak, O.
 
Subject ультразвук
ультразвук
ultrasound
термоферментативна обробка
крохмалевмісна сировина
термоферментативная обработка
крохмалсодержащее сырье
thermo and enzyme are processing
material which contain starch
 
Description Проаналізовано способи підвищення ефективності процесу приготування бражки у спиртовому виробництві. Доведено доцільність застосування ультразвуку в технології сумісного оцукрення та зброджування сусла з крохмалевмісної сировини.
Проанализированы способы повышения эффективности процесса приготовления бражки в спиртовом производстве. Доказана целесообразность использования ультразвука в технологии совместного осахаривания и сбраживания крохмалсодержащего сырья.
The methods of increase of efficiency of process of preparation of spirit mash are analysed in an alcoholic production. Expedience of application an ultrasound is well-proven in technology of compatible enzymic hydrolysis and attenuation of wort from raw material which contains starch.
 
Date 2012-09-14T08:39:36Z
2012-09-14T08:39:36Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Карпутіна, М. В. Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві / М. В. Карпутіна, З. М. Романова, О. П. Вітряк // Наукові праці НУХТ. – 2011. - № 37-38. - С. 70-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2563
 
Language other