Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві
Пути повышения эффективности технологии приготовления бражки в спиртовом производстве Ways of increase of efficiency of technology of preparation of spirit mash are in an alcoholic production |
|
Creator |
Карпутіна, М. В.
Карпутина, М. В. Karputina, M. Романова, З. М. Романова, З. Н. Romanova, Z. Вітряк, О. П. Витряк, О. П. Vitryak, O. |
|
Subject |
ультразвук
ультразвук ultrasound термоферментативна обробка крохмалевмісна сировина термоферментативная обработка крохмалсодержащее сырье thermo and enzyme are processing material which contain starch |
|
Description |
Проаналізовано способи підвищення ефективності процесу приготування бражки у спиртовому виробництві. Доведено доцільність застосування ультразвуку в технології сумісного оцукрення та зброджування сусла з крохмалевмісної сировини.
Проанализированы способы повышения эффективности процесса приготовления бражки в спиртовом производстве. Доказана целесообразность использования ультразвука в технологии совместного осахаривания и сбраживания крохмалсодержащего сырья. The methods of increase of efficiency of process of preparation of spirit mash are analysed in an alcoholic production. Expedience of application an ultrasound is well-proven in technology of compatible enzymic hydrolysis and attenuation of wort from raw material which contains starch. |
|
Date |
2012-09-14T08:39:36Z
2012-09-14T08:39:36Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Карпутіна, М. В. Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві / М. В. Карпутіна, З. М. Романова, О. П. Вітряк // Наукові праці НУХТ. – 2011. - № 37-38. - С. 70-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2563 |
|
Language |
other
|
|