Запис Детальніше

Ультразвукова обробка в харчових технологіях

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ультразвукова обробка в харчових технологіях
Ультразвуковая обработка в пищевых технологиях
Ultrasonic machining in food technologies
 
Creator Карпутіна, М. В.
Карпутина, М. В.
Karputina, M.
Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
Мудрак, Т. О.
Мудрак, Т. Е.
Mudrak, T.
 
Subject Ультразвукова обробка, крохмалевмісна сировина, бражка.
Ультразвуковая обработка, крохмалсодержащее сырье, бражка.
Ultrasonic machining, raw material which contains starch, distillers.
 
Description З метою інтенсифікації багатьох технологічних процесів різних галузей агропромислового комплексу використовується ультразвукова обробка середовищ. Її застосування дозволяє скорочувати час процесів екстракції, емульгування, освітлення, миття тощо.
Пропонується застосовувати ультразвукове оброблення замісів з крохмалевмісної сировини з метою інтенсифікації процесів підготовки сировини до зброджування та покращення показників сусла і бражки.
С целью интенсификации многих технологических процессов различных отраслей агропромышленного комплекса используется ультразвуковая обработка сред. Ее использование позволяет сократить время процессов экстракции, эмульгирования, осветления, мойки и другого.Предлагается использование ультразвуковой обработки замесов из крохмалсодержащего сырья с целью интенсификации процессов подготовки сырья к сбраживанию и улучшения показателей сусла и бражки.
With the purpose of intensification of many technological processes of different industries of agroindustrial complex ultrasonic machining of environments is used. Ultrasonic machining of environments use allows to shorten time of processes of extraction, emulsifications, lighting up, washings and other. The use of ultrasonic treatment of kneading is offered from raw material which contains starch. Ultrasonic treatment intensifies the processes of preparation of raw material to attenuation and improvement of indexes of nourishing environment and distillers.
 
Date 2012-09-14T09:10:22Z
2012-09-14T09:10:22Z
2008
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2566
 
Language other