Вплив твердості води на процес зброджування при виробництві напою бродіння «Чайний гриб»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив твердості води на процес зброджування при виробництві напою бродіння «Чайний гриб»
Влияние жесткости воды на процесс сбраживания при производстве напитка брожения «Чайный гриб» Influence of hardness of water on the process of attenuation at the production of drink of fermentation the «Tea mushroom» |
|
Creator |
Карпутіна, М. В.
Карпутина, М. В. Karputina, M. Вітряк, О. П. Витряк, О. П. Vitryak, O. |
|
Subject |
твердість води
чайно-цукрове сусло жесткости воды чайно-сахарное сусло hardness of water tea - saccharine nourishing Medusomyces gisevii |
|
Description |
Досліджено вплив твердості води на динаміку зброджування чайно-цукрового сусла з рослинної сировини мікроорганизмами культури Medusomyces gisevii. Встановлені межі допустимої твердості води, яка може бути рекомендована для приготування сусла та отримання готового напою з високими показниками якості.
Исследовано влияние жесткости воды на динамику сбраживания чайно-сахарного сусла из растительного сырья микроорганизмами культуры Medusomyces gisevi. Установлены границы допустимой жесткости воды, которая может быть рекомендована для приготовления сусла и получения готового напитка с высокими показателями качества. Influence of hardness of water is investigational on the dynamics of attenuation of tea - saccharine nourishing environment from a digister by the microorganisms of culture of Medusomyces gisevii. The of borders of possible hardness of water which can be recommended for preparation of nourishing environment and receipt of the prepared drink high - performance quality are set. |
|
Date |
2012-09-14T09:16:03Z
2012-09-14T09:16:03Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Карпутіна, М. В. Вплив твердості води на процес зброджування при виробництві напою бродіння «Чайний гриб» / М. В. Карпутіна, О. П. Вітряк // 2010.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2567 |
|
Language |
other
|
|