Влияние электрогидравлической обработки сахаросодержащего растительного сырья на переход составляющих в экстрагент
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние электрогидравлической обработки сахаросодержащего растительного сырья на переход составляющих в экстрагент
Вплив електрогідравлічної обробки цукровмісної рослинної сировини на перехід складових в екстрагент Effect of electro-processing of sugar-containing plant material to the transition is in the extractant |
|
Creator |
Попова, І. В.
Слива, Ю. В. Хомічак, Л. М. Попова, И. В. Слива, Ю. В. Хомичак, Л. М. Popova, I. V. Sliva, J. Homichak, L. |
|
Subject |
інулін
гідроліз цикорій олігосахариди електрогідравлічне оброблення протеїни електрофорез коагуляція инулин гидролиз олигосахариды электрогидравлическая обработка протеины электрофорез коагуляция inulin hydrolysis oligosaccharides electrohydraulic working proteins electrophoresis coagulation |
|
Description |
В статье рассмотрено и проанализировано влияние электрогидравлической обработки (ЭГО) сахаросодержащего сырья на его составляющие. В качестве сырья рассматривались цикорий и сахарная свекла. В результате, определено действие ЭГО на инулин цикория и белковые вещества сахарной свеклы.
У статті розглянуто та проаналізовано вплив електрогідравлічної обробки (ЕГО) цукровмісної сировини на його складові. В якості сировини розглядалися цикорій і цукровий буряк. В результаті, визначено дію ЕГО на інулін цикорію і білкові речовини цукрових буряків. In the article influence of the electrohydraulic working of the sugar contains raw material on its components is examined. Chicory and sugar beet were used as raw material. As a result, influence of electrohydraulic working on inulin of chicory and protein substances of sugar beet is determined. |
|
Date |
2012-09-14T13:08:35Z
2012-09-14T13:08:35Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Попова, И. В. Влияние электрогидравлической обработки сахаросодержащего растительного сырья на переход составляющих в экстрагент / И. В. Попова, Л. М. Слива, Ю. В. Хомичак // Сахар. - 2010. - № 7. – С. 58-60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2575 |
|
Language |
other
|
|