Запис Детальніше

Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг»
Пути усовершенствования кондитерской продукции из бисквитного теста фитокомпозицией «жемчуг»
Ways of improving pastry products out of biscuit dough with phytocomposition "zhemchuh"
 
Creator Кочерга, В. І.
Назар, М. І.
Рижинко, А. В.
Kocherga, V.
Nazar, M.
Ryzhynko, A.
Кочерга, В. И.
Назар, М. И.
Рижинко, А. В.
 
Subject борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия
pastry products
бісквітний напівфабрикат
фітокомпозиції
бисквитный полуфабрикат
фитокомпозиции
biscuit semi-finished product
phytocompositions
 
Description Представлено результати досліджень збагачення борошняних кондитерських виробів, у т.ч. бісквітних, фітокомпозиціями.
Представлены результаты исследований обогащения мучных кондитерских изделий, в т.ч. бисквитных, фитокомпозициями.
The research results of pastry products fortification, including biscuits, with phytocompositions are presented.
 
Date 2012-09-16T08:39:19Z
2012-09-16T08:39:19Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Рижинко, А. В. Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг» / А. В. Рижинко, М. І. Назар, В. І. Кочерга // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 78 міжн. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів. - 2012. - Ч. 1. - С. 312-313.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2592
 
Language uk_UK