Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг»
Пути усовершенствования кондитерской продукции из бисквитного теста фитокомпозицией «жемчуг» Ways of improving pastry products out of biscuit dough with phytocomposition "zhemchuh" |
|
Creator |
Кочерга, В. І.
Назар, М. І. Рижинко, А. В. Kocherga, V. Nazar, M. Ryzhynko, A. Кочерга, В. И. Назар, М. И. Рижинко, А. В. |
|
Subject |
борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия pastry products бісквітний напівфабрикат фітокомпозиції бисквитный полуфабрикат фитокомпозиции biscuit semi-finished product phytocompositions |
|
Description |
Представлено результати досліджень збагачення борошняних кондитерських виробів, у т.ч. бісквітних, фітокомпозиціями. Представлены результаты исследований обогащения мучных кондитерских изделий, в т.ч. бисквитных, фитокомпозициями. The research results of pastry products fortification, including biscuits, with phytocompositions are presented. |
|
Date |
2012-09-16T08:39:19Z
2012-09-16T08:39:19Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Рижинко, А. В. Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг» / А. В. Рижинко, М. І. Назар, В. І. Кочерга // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 78 міжн. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів. - 2012. - Ч. 1. - С. 312-313.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2592 |
|
Language |
uk_UK
|
|