Запис Детальніше

Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього
Пути оптимизации рецептуры кексового теста и изделий из него
Optimization of cake dough formula and goods out of it
 
Creator Кочерга, В. І.
Назаренко, О. Ю.
Назар, М. І.
Kocherga, V.
Nazarenko, O. Yu.
Nazar, M.
Назаренко, О. Ю.
Назар, М. И.
Кочерга, В. И.
 
Subject кексове тісто
кексове тесто
cake dough
фітокомпозиції
борошняні кондитерські вироби
фитокомпозиции
мучные кондитерские изделия
phytocomposition
pastry products
 
Description Досліджено перспективи використання фітокомпозицій у виробництві кондитерських борошняних виробів.
Исследованы перспективы использования фитокомпозиций в производстве кондитерских мучных изделий.
Prospects of phytocomposition using in the pastry product production have been investigated.
 
Date 2012-09-16T08:59:19Z
2012-09-16T08:59:19Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Назаренко, О. Ю. Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього / О. Ю. Назаренко, М. І. Назар, В. І. Кочерга // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 78 міжн. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів. - К.: НУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 316-317.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2593
 
Language uk_UK