Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів
Использование нетрадиционных сырья и фитокомпозиций в производстве кексов Alternative raw materials and phytocompositions in cake production |
|
Creator |
Кочерга, В. І.
Назар, М. І. Kocherga, V. Nazar, M. Кочерга, В. И. Назар, М. И. |
|
Subject |
нетрадиційна рослинна сировина
фітокомпозиції виробництво кексів нетрадиционная растительное сырье фитокомпозиции производство кексов alternative raw materials phytocompositions cake production |
|
Description |
Запропоновано використання нетрадиційної сировини (борошно рисове і гречане) і фітодобавок з метою підвищення харчової цінності кексів. Предложено использование нетрадиционного сырья (мука рисовая и гречневая) и фитодобавок с целью повышения пищевой ценности кексов. Alternative raw materials (rice and buckwheat flour) and phytosupplements are proposed with the aim of improving the nutritional value of cakes. |
|
Date |
2012-09-16T10:15:34Z
2012-09-16T10:15:34Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кочерга, В. І. Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів / В. І. Кочерга, М. І. Назар // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : Міжнародна науково-практична конференція : тези доповідей. – 2007. – С. 283.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2594 |
|
Language |
uk_UK
|
|