Запис Детальніше

Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів
Использование нетрадиционных сырья и фитокомпозиций в производстве кексов
Alternative raw materials and phytocompositions in cake production
 
Creator Кочерга, В. І.
Назар, М. І.
Kocherga, V.
Nazar, M.
Кочерга, В. И.
Назар, М. И.
 
Subject нетрадиційна рослинна сировина
фітокомпозиції
виробництво кексів
нетрадиционная растительное сырье
фитокомпозиции
производство кексов
alternative raw materials
phytocompositions
cake production
 
Description Запропоновано використання нетрадиційної сировини (борошно рисове і гречане) і фітодобавок з метою підвищення харчової цінності кексів.
Предложено использование нетрадиционного сырья (мука рисовая и гречневая) и фитодобавок с целью повышения пищевой ценности кексов.
Alternative raw materials (rice and buckwheat flour) and phytosupplements are proposed with the aim of improving the nutritional value of cakes.
 
Date 2012-09-16T10:15:34Z
2012-09-16T10:15:34Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Кочерга, В. І. Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів / В. І. Кочерга, М. І. Назар // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : Міжнародна науково-практична конференція : тези доповідей. – 2007. – С. 283.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2594
 
Language uk_UK