Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів
Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий путем использования витаминно-минеральных комплексов Improving the technology of flour confectionery products with using vitamin and mineral supplements |
|
Creator |
Кочерга, В. І.
Назар, М. І. Kocherga, V. Nazar, M. Назар, М. И. Кочерга, В. И. |
|
Subject |
борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия flour confectionary products вітамінно-мінеральні добавки витаминно-минеральные добавки vitamin and mineral supplements |
|
Description |
Розглянуто використання вітамінно-мінеральних добавок у технології борошняних кондитерських виробів. Рассмотрено использование витаминно-минеральных добавок в технологии мучных кондитерских изделий. Vitamin and mineral supplements using in technology of flour confectionary products has been studied. |
|
Date |
2012-09-16T10:35:08Z
2012-09-16T10:35:08Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кочерга, В. І. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів / В. І. Кочерга // Природничі та гуманітарні науки. актуальні питання : матеріали V Всеукраїнської студентської науково - технічної конференції, 19-20 квітня 2011 р. - Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя. – 2011. – С. 20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2595 |
|
Language |
uk_UK
|
|