Запис Детальніше

Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів
Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий путем использования витаминно-минеральных комплексов
Improving the technology of flour confectionery products with using vitamin and mineral supplements
 
Creator Кочерга, В. І.
Назар, М. І.
Kocherga, V.
Nazar, M.
Назар, М. И.
Кочерга, В. И.
 
Subject борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия
flour confectionary products
вітамінно-мінеральні добавки
витаминно-минеральные добавки
vitamin and mineral supplements
 
Description Розглянуто використання вітамінно-мінеральних добавок у технології борошняних кондитерських виробів.
Рассмотрено использование витаминно-минеральных добавок в технологии мучных кондитерских изделий.
Vitamin and mineral supplements using in technology of flour confectionary products has been studied.
 
Date 2012-09-16T10:35:08Z
2012-09-16T10:35:08Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Кочерга, В. І. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів / В. І. Кочерга // Природничі та гуманітарні науки. актуальні питання : матеріали V Всеукраїнської студентської науково - технічної конференції, 19-20 квітня 2011 р. - Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя. – 2011. – С. 20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2595
 
Language uk_UK