Запис Детальніше

Тенденції розвитку сировинної бази та її вплив на стан виробництва і споживання м’ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Тенденції розвитку сировинної бази та її вплив на стан виробництва і споживання м’ясопродуктів
Тенденции развития сырьевой базы и ее влияние на состояние производства и потребления мясопродуктов
Trends raw materials impact on the production consumption meat
 
Creator Лановська, Г. І.
Лановская, Г. И.
Lanovska, G.
 
Subject сировинна база
м'ясо
м’ясопродукти
м’ясопереробне виробництво
сырьевая база
мясо
мясопродукты
мясоперерабатывающее производство
raw materials base
meat
meat products
meat processing industry
 
Description У статті досліджувався розвиток сировинної бази, її вплив на виробництво м'яса т м’ясопродуктів в Україні.
В статье исследовалось развитие сырьевой базы, ее влияние на производство мяса и мясопродуктов в Украину.
The article investigated the development of raw materials, its effect on meat production tonnes of meat in Ukraine.
 
Date 2012-09-17T08:40:56Z
2012-09-17T08:40:56Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Лановська Г. І. Тенденції розвитку сировинної бази та їх вплив на стан виробництво і споживання м’ясопродуктів / Г. І. Лановська // Наукові праці НУХТ.– 2009. - №30. - С. 73 – 75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2619
 
Language other