Тенденції розвитку сировинної бази та її вплив на стан виробництва і споживання м’ясопродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Тенденції розвитку сировинної бази та її вплив на стан виробництва і споживання м’ясопродуктів
Тенденции развития сырьевой базы и ее влияние на состояние производства и потребления мясопродуктов Trends raw materials impact on the production consumption meat |
|
Creator |
Лановська, Г. І.
Лановская, Г. И. Lanovska, G. |
|
Subject |
сировинна база
м'ясо м’ясопродукти м’ясопереробне виробництво сырьевая база мясо мясопродукты мясоперерабатывающее производство raw materials base meat meat products meat processing industry |
|
Description |
У статті досліджувався розвиток сировинної бази, її вплив на виробництво м'яса т м’ясопродуктів в Україні.
В статье исследовалось развитие сырьевой базы, ее влияние на производство мяса и мясопродуктов в Украину. The article investigated the development of raw materials, its effect on meat production tonnes of meat in Ukraine. |
|
Date |
2012-09-17T08:40:56Z
2012-09-17T08:40:56Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лановська Г. І. Тенденції розвитку сировинної бази та їх вплив на стан виробництво і споживання м’ясопродуктів / Г. І. Лановська // Наукові праці НУХТ.– 2009. - №30. - С. 73 – 75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2619 |
|
Language |
other
|
|