Запис Детальніше

Вплив сировинної бази на розвиток виробництва м'ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив сировинної бази на розвиток виробництва м'ясопродуктів
Влияние сырьевой базы на развитие производства мясопродуктов
Influence resource base to develop production of meat products
 
Creator Лановська, Г. І.
Лановская, Г. И.
Lanovska, G.
 
Subject птахівництво
м'ясо
м’ясопродукти
м’ясопереробне виробництво
тваринництво
птицеводство
мясо
мясопродукты
мясоперерабатывающее производство
животноводство
poultry farming
meat
meat products
meat production
animal husbandry
 
Description У статті досліджувалася формування сировинної бази та її вплив на розвиток м’ясопереробного виробництва в Україні.
В статье исследовалась формирования сырьевой базы и ее влияние на развитие мясоперерабатывающего производства в Украине.
The article studied the formation of raw materials and its impact on the development of meat processing production in Ukraine.
 
Date 2012-09-17T09:39:48Z
2012-09-17T09:39:48Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Лановська, Г. І. Вплив сировинної бази на розвиток виробництва м’ясопродуктів / Г. І. Лановська // Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. - 2009. - № 1. - С. 177–186.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2623
 
Language other