Запис Детальніше

Одержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів гідролізом інуліну цикорію у присутності лимонної кислоти

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Одержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів гідролізом інуліну цикорію у присутності лимонної кислоти
Получение фруктозо-инулоолигосахаридних сиропов гидролизом инулина цикория в присутствии лимонной кислоты
Reception-fructose syrup inuloolihosaharyds hydrolysis of chicory inulin in the presence of citric acid
 
Creator Попова, І. В.
Лезенко, Г. О.
Хомічак, Л. М.
Мірошник, В. О.
Попова, И. В.
Лезенко, Г. А.
Хомичак, Л. М.
Мирошник, В. А.
Popova, I. V.
Lezenko, G.
Homichak, L.
Miroshnik, V.
 
Subject Інулін, фруктоза, фруктани, швидкість гідролізу, кінетика гідролізу, лимонна кислота.
Инулин, фруктоза, фруктаны, скорость гидролиза, кинетика гидролиза, лимонная кислота.
Іnulin, fructose, fruktans, the rate of hydrolysis kinetics of hydrolysis, citric acid.
 
Description Встановлені оптимальні умови процесу добування фруктозо-інулоолігосахаридних продуктів, розроблена технологічна схема переробки свіжих коренеплодів та порошку сушеного цикорію.
Установлены оптимальные условия процесса получения фруктозо-инулоолигосахаридних продуктов, разработана технологическая схема переработки свежих корнеплодов и порошка сушеного цикория.
The optimum process conditions obtaining fructose-inuloolihosaharyds products designed flowsheet processing fresh roots and dried chicory powder.
 
Publisher «Цукор України»
 
Date 2012-09-18T13:15:43Z
2012-09-18T13:15:43Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Київ ,«Цукор України», 2007, №3(52),С.30 –32
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2686
 
Language other
 
Relation №3(52);