Використання природних гідроколоїдів при розробленні нових видів фруктових соусів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання природних гідроколоїдів при розробленні нових видів фруктових соусів
Использование естественных гидроколлоидов при разрабатывании новых видов фруктовых соусов Using of natural гідроколоїдів is for development of new types of fruit sauces |
|
Creator |
Марчук, О. М.
Бандуренко, Г. М. Марчук, О. М. Бандуренко, Г. М. Marchuk, O. Bandurenko, G. |
|
Subject |
Гідроколоїди, пектин, фруктові соуси
Гидроколлоиды, пектин, фруктовые соусы Гідроколоїди, pectin, fruit sauces |
|
Description |
Наведені дослідження по використанню гідро колоїдів при виробництві фруктових соусів.
Приведенные исследования по использованию гидро коллоидов при производстве фруктовых соусов. The brought researches over on the use гідро colloids at the production of fruit sauces. |
|
Publisher |
«Наукові праці ОДАХТ»
|
|
Date |
2012-09-18T13:49:13Z
2012-09-18T13:49:13Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
«Наукові праці ОДАХТ»; № 28, 2006, с 327-328.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2692 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
№ 28;
|
|