Запис Детальніше

Використання природних гідроколоїдів при розробленні нових видів фруктових соусів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання природних гідроколоїдів при розробленні нових видів фруктових соусів
Использование естественных гидроколлоидов при разрабатывании новых видов фруктовых соусов
Using of natural гідроколоїдів is for development of new types of fruit sauces
 
Creator Марчук, О. М.
Бандуренко, Г. М.
Марчук, О. М.
Бандуренко, Г. М.
Marchuk, O.
Bandurenko, G.
 
Subject Гідроколоїди, пектин, фруктові соуси
Гидроколлоиды, пектин, фруктовые соусы
Гідроколоїди, pectin, fruit sauces
 
Description Наведені дослідження по використанню гідро колоїдів при виробництві фруктових соусів.
Приведенные исследования по использованию гидро коллоидов при производстве фруктовых соусов.
The brought researches over on the use гідро colloids at the production of fruit sauces.
 
Publisher «Наукові праці ОДАХТ»
 
Date 2012-09-18T13:49:13Z
2012-09-18T13:49:13Z
2006
 
Type Article
 
Identifier «Наукові праці ОДАХТ»; № 28, 2006, с 327-328.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2692
 
Language other
 
Relation № 28;