Запис Детальніше

Перспективне використання сироватки як вторинного матеріального ресурсу молокопереробної галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективне використання сироватки як вторинного матеріального ресурсу молокопереробної галузі
Перспективное использование сыворотки как вторичного материального ресурса молокоперерабатывающей отрасли
Prospective use of whey as a secondary material resource dairy industry
 
Creator Семенова, О. І.
Самсоненко, М. М.
Леонтьєва, Д. А.
Семенова, Е. И.
Самсоненко, М. Н.
Леонтьева, Д. А.
Semenova, O.
Samsonenko, M.
Leontieva, D.
 
Subject молочна сироватка
екологічні проблеми
метанова ферментація
напої
молочная сыворотка
экологические проблемы
метановая ферментация
напитки
whey
environmental issues
methane fermentation
drinks
 
Description Дана характеристика молочної сироватки. Охарактеризовані екологічні проблеми, пов’язані з її скидом у природні водойми. Запропоновані способи утилізації.
Дана характеристика молочной сыворотки. Охарактеризованы екологические проблемы, связанные с ее сбросом в природные водоемы. Предложены способы утилизации.
The characteristics of whey. Characterized еcological problems related to its discharge into natural water bodies. The ways of recycling.
 
Date 2012-09-18T18:16:03Z
2012-09-18T18:16:03Z
2012
 
Identifier Семенова, О. І. Перспективне використання сироватки як вторинного матеріального ресурсу молокопереробної галузі / О. І. Семенова, М. М. Самсоненко, Д. А. Леонтьєва // Экология : Промышленная экология и медицина труда. - 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2703
 
Language other