Перспективне використання сироватки як вторинного матеріального ресурсу молокопереробної галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективне використання сироватки як вторинного матеріального ресурсу молокопереробної галузі
Перспективное использование сыворотки как вторичного материального ресурса молокоперерабатывающей отрасли Prospective use of whey as a secondary material resource dairy industry |
|
Creator |
Семенова, О. І.
Самсоненко, М. М. Леонтьєва, Д. А. Семенова, Е. И. Самсоненко, М. Н. Леонтьева, Д. А. Semenova, O. Samsonenko, M. Leontieva, D. |
|
Subject |
молочна сироватка
екологічні проблеми метанова ферментація напої молочная сыворотка экологические проблемы метановая ферментация напитки whey environmental issues methane fermentation drinks |
|
Description |
Дана характеристика молочної сироватки. Охарактеризовані екологічні проблеми, пов’язані з її скидом у природні водойми. Запропоновані способи утилізації. Дана характеристика молочной сыворотки. Охарактеризованы екологические проблемы, связанные с ее сбросом в природные водоемы. Предложены способы утилизации. The characteristics of whey. Characterized еcological problems related to its discharge into natural water bodies. The ways of recycling. |
|
Date |
2012-09-18T18:16:03Z
2012-09-18T18:16:03Z 2012 |
|
Identifier |
Семенова, О. І. Перспективне використання сироватки як вторинного матеріального ресурсу молокопереробної галузі / О. І. Семенова, М. М. Самсоненко, Д. А. Леонтьєва // Экология : Промышленная экология и медицина труда. - 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2703 |
|
Language |
other
|
|