Запис Детальніше

Солодкі речовини – цукрозамінники: обґрунтування доцільності використання їх при виробництві борошняних кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Солодкі речовини – цукрозамінники: обґрунтування доцільності використання їх при виробництві борошняних кондитерських виробів
Сладкие вещества – сахарозаменители: обоснование целесообразности их использования при производстве мучных кондитерских изделий
Sweet substante – substute sugar: presents the basis of the principples experiences utilization substitute sugar in production farinaceous confectionery
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Гуліч, М. П.
Гулич, М. П.
Gylich, M.
 
Subject Цукрозамінники, фізіологічні та технологічні властивості, класифікація борошняних кондитерських виробів.
Сахарозаменители, физиологические и технологических характеристики, классификация мучных кондитерских изделий.
Substitute sugar, technological and physiological characters, classification of the farinaceous confectionery.
 
Description В статті наведено характеристику цукрозамінників, проведено аналіз їх фізіологічних та технологічних характеристик, запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів у відповідності з їх фізіологічними характеристиками.
В статье дана характеристика сахарозаменителей, проведен анализ их физиологических и технологических характеристик, предложена классификация мучных кондитерских изделий в соответствии с их физиологическими характеристиками.
The article presents character substitute sugar, presents analysis technological and physiological characters. The authors propose a classification of the farinaceous confectionery accordingly physiological character.
 
Date 2012-09-22T08:10:27Z
2012-09-22T08:10:27Z
2007
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2877
 
Language uk_UK