Солодкі речовини – цукрозамінники: обґрунтування доцільності використання їх при виробництві борошняних кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Солодкі речовини – цукрозамінники: обґрунтування доцільності використання їх при виробництві борошняних кондитерських виробів
Сладкие вещества – сахарозаменители: обоснование целесообразности их использования при производстве мучных кондитерских изделий Sweet substante – substute sugar: presents the basis of the principples experiences utilization substitute sugar in production farinaceous confectionery |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Гуліч, М. П. Гулич, М. П. Gylich, M. |
|
Subject |
Цукрозамінники, фізіологічні та технологічні властивості, класифікація борошняних кондитерських виробів.
Сахарозаменители, физиологические и технологических характеристики, классификация мучных кондитерских изделий. Substitute sugar, technological and physiological characters, classification of the farinaceous confectionery. |
|
Description |
В статті наведено характеристику цукрозамінників, проведено аналіз їх фізіологічних та технологічних характеристик, запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів у відповідності з їх фізіологічними характеристиками.
В статье дана характеристика сахарозаменителей, проведен анализ их физиологических и технологических характеристик, предложена классификация мучных кондитерских изделий в соответствии с их физиологическими характеристиками. The article presents character substitute sugar, presents analysis technological and physiological characters. The authors propose a classification of the farinaceous confectionery accordingly physiological character. |
|
Date |
2012-09-22T08:10:27Z
2012-09-22T08:10:27Z 2007 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2877
|
|
Language |
uk_UK
|
|