Запис Детальніше

Характеристика плодоовочевої сировини України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характеристика плодоовочевої сировини України
Характеристика плодоовощного сырья Украины
Characteristics of fruit and vegetable raw materials in Ukraine
 
Creator Simakhina, G.
Naumenko, N.
Симахина, Г. А.
Сімахіна, Г. О.
Науменко, Н. В.
Науменко, Н. В.
 
Subject рослинна сировина
нутрієнти
заморожування
зберігання
кріоушкодження
растительное сырье
нутриенты
замораживания
хранения
криоповреждения
vegetable raw materials
nutrients
freezing
storage
cryo damage
 
Description Аналіз різних способів консервування плодоовочевої сировини з точки зору максимального збереження вмісту вітамінів свідчить, що найефективнішим є консервування заморожуванням.
Анализ различных способов консервирования плодоовощного сырья с точки зрения максимального сохранения содержания витаминов свидетельствует, что наиболее эффективным является консервирование замораживанием.
Analysis of different methods canning fruit and vegetable raw materials from the point of view of maximum preservation of vitamins indicates that the most effective is the canning freezing.
 
Publisher Stal'
 
Date 2012-09-24T06:32:55Z
2012-09-24T06:32:55Z
2011
 
Type Book chapter
 
Identifier Roslynna syrovyna, a takozh produkty yiyi pereroblennya, vidihrayut' vazhlyvu rol' u kharchuvanni lyudyny.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2897
 
Language uk_UK