Характеристика плодоовочевої сировини України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Характеристика плодоовочевої сировини України
Характеристика плодоовощного сырья Украины Characteristics of fruit and vegetable raw materials in Ukraine |
|
Creator |
Simakhina, G.
Naumenko, N. Симахина, Г. А. Сімахіна, Г. О. Науменко, Н. В. Науменко, Н. В. |
|
Subject |
рослинна сировина
нутрієнти заморожування зберігання кріоушкодження растительное сырье нутриенты замораживания хранения криоповреждения vegetable raw materials nutrients freezing storage cryo damage |
|
Description |
Аналіз різних способів консервування плодоовочевої сировини з точки зору максимального збереження вмісту вітамінів свідчить, що найефективнішим є консервування заморожуванням.
Анализ различных способов консервирования плодоовощного сырья с точки зрения максимального сохранения содержания витаминов свидетельствует, что наиболее эффективным является консервирование замораживанием. Analysis of different methods canning fruit and vegetable raw materials from the point of view of maximum preservation of vitamins indicates that the most effective is the canning freezing. |
|
Publisher |
Stal'
|
|
Date |
2012-09-24T06:32:55Z
2012-09-24T06:32:55Z 2011 |
|
Type |
Book chapter
|
|
Identifier |
Roslynna syrovyna, a takozh produkty yiyi pereroblennya, vidihrayut' vazhlyvu rol' u kharchuvanni lyudyny.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2897 |
|
Language |
uk_UK
|
|