Запис Детальніше

Nyz'kotemperaturna tekhnologiya sublimovanykh produktiv

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Nyz'kotemperaturna tekhnologiya sublimovanykh produktiv
 
Creator Simakhina, H.
Naumenko, N.
 
Subject інтенсифікація
зневоднення
математична модель
біологічна активність
 
Description 12. Розроблена технологія харчових біодобавок з рослинної сировини на основі низькотемпературного зневоднення вирішує проблему створення вітчизняних продуктів профілактичного та оздоровчого призначення з підвищеним вмістом біологічно активних сполук, дає змогу захистити продовольчий ринок України від експансії зарубіжної продукції, здебільшого неякісної, забезпечити екологічний захист населення України. Враховуючи ефективність використання біодобавок, їхню порівняно невисоку вартість, наявний прогрес у культурі харчування населення України, можна прогнозувати достатній споживчий попит на розроблені продукти та їхні широкі експортні перспективи.
 
Publisher Stal'
 
Date 2012-09-24T06:54:35Z
2012-09-24T06:54:35Z
2011
 
Type Book chapter
 
Identifier Ratsional'nyi tekhnologichnyi rezhym sublimatsiynoho znevodnennya spryiaie pidvyshchennyu intensyfikatsiyi procesu.
978-966-1555-73-9
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2901
 
Language uk_UK