Nyz'kotemperaturna tekhnologiya sublimovanykh produktiv
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Nyz'kotemperaturna tekhnologiya sublimovanykh produktiv
|
|
Creator |
Simakhina, H.
Naumenko, N. |
|
Subject |
інтенсифікація
зневоднення математична модель біологічна активність |
|
Description |
12. Розроблена технологія харчових біодобавок з рослинної сировини на основі низькотемпературного зневоднення вирішує проблему створення вітчизняних продуктів профілактичного та оздоровчого призначення з підвищеним вмістом біологічно активних сполук, дає змогу захистити продовольчий ринок України від експансії зарубіжної продукції, здебільшого неякісної, забезпечити екологічний захист населення України. Враховуючи ефективність використання біодобавок, їхню порівняно невисоку вартість, наявний прогрес у культурі харчування населення України, можна прогнозувати достатній споживчий попит на розроблені продукти та їхні широкі експортні перспективи.
|
|
Publisher |
Stal'
|
|
Date |
2012-09-24T06:54:35Z
2012-09-24T06:54:35Z 2011 |
|
Type |
Book chapter
|
|
Identifier |
Ratsional'nyi tekhnologichnyi rezhym sublimatsiynoho znevodnennya spryiaie pidvyshchennyu intensyfikatsiyi procesu.
978-966-1555-73-9 http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2901 |
|
Language |
uk_UK
|
|