Запис Детальніше

Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз»
Разработка технологии горячих соусов с использованием фитокомпозиции «БРИЗ»
Development of the hot sauces technology with phytocomposition "BRIZ"
 
Creator Кочерга, В. І.
Куц, О. М.
Kocherga, V.
Kuts, O.
Кочерга, В. И.
Куц, О. М.
 
Subject гарячі соуси
горячие соусы
hot sauces
фітокомпозиція
добавки
фитокомпозиция
добавки
phytocomposition
supplements
 
Description Представлено результати досліджень з розроблення гарячих соусів з використанням фітокомпозицій. Представлены результаты исследований по разработке горячих соусов с использованием фитокомпозиции.The research results of hot sauces technology with phytocomposition are presented.
 
Date 2012-09-24T22:46:24Z
2012-09-24T22:46:24Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Куц, О. М. Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз» / О. М. Куц, В. І. Кочерга : Матеріали міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2956
 
Language uk_UK