Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз»
Разработка технологии горячих соусов с использованием фитокомпозиции «БРИЗ» Development of the hot sauces technology with phytocomposition "BRIZ" |
|
Creator |
Кочерга, В. І.
Куц, О. М. Kocherga, V. Kuts, O. Кочерга, В. И. Куц, О. М. |
|
Subject |
гарячі соуси
горячие соусы hot sauces фітокомпозиція добавки фитокомпозиция добавки phytocomposition supplements |
|
Description |
Представлено результати досліджень з розроблення гарячих соусів з використанням фітокомпозицій. Представлены результаты исследований по разработке горячих соусов с использованием фитокомпозиции.The research results of hot sauces technology with phytocomposition are presented.
|
|
Date |
2012-09-24T22:46:24Z
2012-09-24T22:46:24Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Куц, О. М. Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз» / О. М. Куц, В. І. Кочерга : Матеріали міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2956 |
|
Language |
uk_UK
|
|