Запис Детальніше

Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього
Пути оптимизации бисквитного теста и изделий из него
Optimization of biscuit dough and goods out of it
 
Creator Кочерга, В. І.
Новоятлєва, Ю. Р.
Kocherga, V.
Novoyatlieva, Y.
Кочерга, В. И.
Новоятлева, Ю. Р.
 
Subject фітокомпозиція
фитокомпозиция
phytocomposition
харчові волокна
бісквітний напівфабрикат
пищевые волокна
бисквитный полуфабрикат
dietary fiber
sponge semi-finished product
 
Description Досліджено питання оптимізації складу бісквітного напівфабрикату збагаченням його нутрієнтами фітокомпозицій. Исследован вопрос оптимизации состава бисквитного полуфабриката обогащением его нутриентами фитокомпозиции. The problem of optimization of biscuit semi-finished product enriching it with phytocomposition nutrients has been investigated.
 
Date 2012-09-24T22:56:14Z
2012-09-24T22:56:14Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Новоятлєва, Ю. Р. Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього / Ю. Р. Новоятлєва, В. І. Кочерга // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 77 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - К.: НУХТ, 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2959
 
Language uk_UK