Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього
Пути оптимизации бисквитного теста и изделий из него Optimization of biscuit dough and goods out of it |
|
Creator |
Кочерга, В. І.
Новоятлєва, Ю. Р. Kocherga, V. Novoyatlieva, Y. Кочерга, В. И. Новоятлева, Ю. Р. |
|
Subject |
фітокомпозиція
фитокомпозиция phytocomposition харчові волокна бісквітний напівфабрикат пищевые волокна бисквитный полуфабрикат dietary fiber sponge semi-finished product |
|
Description |
Досліджено питання оптимізації складу бісквітного напівфабрикату збагаченням його нутрієнтами фітокомпозицій. Исследован вопрос оптимизации состава бисквитного полуфабриката обогащением его нутриентами фитокомпозиции. The problem of optimization of biscuit semi-finished product enriching it with phytocomposition nutrients has been investigated.
|
|
Date |
2012-09-24T22:56:14Z
2012-09-24T22:56:14Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Новоятлєва, Ю. Р. Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього / Ю. Р. Новоятлєва, В. І. Кочерга // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 77 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - К.: НУХТ, 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2959 |
|
Language |
uk_UK
|
|