Технологія хлібних паличок з використанням бродильно-формувального агрегату
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія хлібних паличок з використанням бродильно-формувального агрегату
Технология хлебных палочек с использованием бродильно-формующего агрегата The technology of bread sticks using fermenting-forming aggregate |
|
Creator |
Калініченко, А. О.
Калиниченко, А. А. Kalinichenko, O. O. Зарубіна, В. С. Зарубина, В. С. Zarubina, V. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. |
|
Subject |
хлібні палички
хлебные палочки bread sticks бродильно-формувальний агрегат глива звичайна підвищений тиск екструдер бродильно-формующий агрегат вешенка обыкновенная повышенное давление экструдер fermenting-forming aggregate pleurotus higher pressure extruder |
|
Description |
Розглянуто проблему створення хлібобулочної продукції зі збалансованим хімічним складом. Запропоновано встановити бродильно-формувальний агрегат у закладах ресторанного господарства для виготовлення хлібних паличок. Рассмотрена проблема создания хлебобулочной продукции со сбалансированным химическим составом. Предложено установить бродильно-формующий агрегат в заведениях ресторанного хозяйства для изготовления хлебных палочек. The paper is devoted to create bakery products with a balanced chemical composition. It is proposed to introduce the fermenting-forming aggregate in restaurant facilities for production of bread sticks. Розглянуто проблему створення хлібобулочної продукції зі збалансованим хімічним складом. Запропоновано встановити бродильно-формувальний агрегат у закладах ресторанного господарства для виготовлення хлібних паличок. Рассмотрена проблема создания хлебобулочной продукции со сбалансированным химическим составом. Предложено установить бродильно-формующий агрегат в заведениях ресторанного хозяйства для изготовления хлебных палочек. The paper is devoted to create bakery products with a balanced chemical composition. It is proposed to introduce the fermenting-forming aggregate in restaurant facilities for production of bread sticks. |
|
Date |
2012-09-25T22:29:28Z
2012-09-25T22:29:28Z 2012 |
|
Identifier |
Калініченко, А. О. Технологія хлібних паличок з використанням бродильно-формувального агрегату / А. О. Калініченко, В. С. Зарубіна, Л. Ю. Арсеньєва // Програма і матеріали 78-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», 2 - 3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 310-311.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996 |
|
Language |
uk_UK
|
|