Запис Детальніше

Технологія хлібних паличок з використанням бродильно-формувального агрегату

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія хлібних паличок з використанням бродильно-формувального агрегату
Технология хлебных палочек с использованием бродильно-формующего агрегата
The technology of bread sticks using fermenting-forming aggregate
 
Creator Калініченко, А. О.
Калиниченко, А. А.
Kalinichenko, O. O.
Зарубіна, В. С.
Зарубина, В. С.
Zarubina, V.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
 
Subject хлібні палички
хлебные палочки
bread sticks
бродильно-формувальний агрегат
глива звичайна
підвищений тиск
екструдер
бродильно-формующий агрегат
вешенка обыкновенная
повышенное давление
экструдер
fermenting-forming aggregate
pleurotus
higher pressure
extruder
 
Description Розглянуто проблему створення хлібобулочної продукції зі збалансованим хімічним складом. Запропоновано встановити бродильно-формувальний агрегат у закладах ресторанного господарства для виготовлення хлібних паличок.

Рассмотрена проблема создания хлебобулочной продукции со сбалансированным химическим составом. Предложено установить бродильно-формующий агрегат в заведениях ресторанного хозяйства для изготовления хлебных палочек.

The paper is devoted to create bakery products with a balanced chemical composition. It is proposed to introduce the fermenting-forming aggregate in restaurant facilities for production of bread sticks.

Розглянуто проблему створення хлібобулочної продукції зі збалансованим хімічним складом. Запропоновано встановити бродильно-формувальний агрегат у закладах ресторанного господарства для виготовлення хлібних паличок.

Рассмотрена проблема создания хлебобулочной продукции со сбалансированным химическим составом. Предложено установить бродильно-формующий агрегат в заведениях ресторанного хозяйства для изготовления хлебных палочек.

The paper is devoted to create bakery products with a balanced chemical composition. It is proposed to introduce the fermenting-forming aggregate in restaurant facilities for production of bread sticks.
 
Date 2012-09-25T22:29:28Z
2012-09-25T22:29:28Z
2012
 
Identifier Калініченко, А. О. Технологія хлібних паличок з використанням бродильно-формувального агрегату / А. О. Калініченко, В. С. Зарубіна, Л. Ю. Арсеньєва // Програма і матеріали 78-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», 2 - 3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 310-311.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996
 
Language uk_UK