Перспективи використання методу ієрархічного кластерного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання методу ієрархічного кластерного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промисловості
Перспективы использования метода иерархического кластерного анализа в процессе диагностики организационной культуры предприятий пищевой промышленности Prospects of using the method of hierarchical cluster analysis in order to diagnosing the organizational culture of food industry enterprises |
|
Creator |
Харчишина, О. В.
Харчишина, Е. В. Kharchyshyna, O. |
|
Subject |
організаційна культура
метод кластерний аналіз анкетування підприємство харчової промисловості организационная культура метод кластерный анализ анкетирование предприятие пищевой промышленности organizational culture method cluster analysis surveys business food industry |
|
Description |
Розглянуто результати застосування методу ієрархічного кластерного аналізу з метою оцінки організаційної культури підприємств. Первинні змінні розраховані на основі результатів анкетування керівників підприємств харчової промисловості Житомирської області. В результаті аналізу досліджувані підприємства поділені на три кластери, що дало можливість здійснити поглиблену діагностику організаційної культури.
Рассмотрены результаты применения метода иерархического кластерного анализа с целью оценки организационной культуры предприятий. Первичные переменные рассчитаны на основе результатов анкетирования предприятий пищевой промышленности Житомирской области. В результате анализа исследуемые предприятия были поделены на три кластера, что дало возможность осуществить углубленную диагностику организационной культуры. The paper describes results of using the method of hierarchical cluster analysis in order to diagnosing the organizational culture of food industry enterprises. Initial components were estimated on the results of top-managers polling of food industry enterprises. As a result, three clusters of food industry enterprises were forming and on this base analysis of organizational culture were done. |
|
Date |
2012-09-26T08:55:56Z
2012-09-26T08:55:56Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Харчишина, О. В. Перспективи використання методу ієрархічного кластерного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промисловості / О. В. Харчишина // Збірник наукових праць Донецького державного університету управління. – 2011. – № 3. – С. 48–54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3007 |
|
Language |
other
|
|