Запис Детальніше

Діагностика організаційної культури підприємств

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Діагностика організаційної культури підприємств
Диагностика организационной культуры предприятий
Diagnosing organizational culture of enterprises
 
Creator Харчишина, О. В.
Харчишина, Е. В.
Kharchyshyna, O.
 
Subject харчова промисловість
організаційна культура
діагностика
пищевая промышленность
организационная культура
диагностика
food industry
organizational culture
diagnose
 
Description Подано порівняльну оцінку методик дослідження організаційної культури підприємств. Узагальнено особливості методики ОСАІ, описано результати дослідження за цією методикою організаційної культури окремих підприємств харчової промисловості. Зроблено висновки про перспективи використання методики ОСАІ у вітчизняних умовах.
Подано сравнительную оценку методик исследования организационной культуры предприятий. Обобщенно особенности методики ОСАИ, описаны результаты исследования по этой методике организационной культуры отдельных предприятий пищевой промышленности. Сделаны выводы о перспективах использования методики ОСАИ в отечественных условиях.
The paper covers the result of the compare investigation of methods of diagnose organizational culture of enterprises. The paper generalizes the peculiarities of the ОСАІ method. The paper covers the result of the investigation of organizational culture of some food industry enterprises. It also dwells upon perspectives of use of the ОСАІ method.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-09-26T09:03:24Z
2012-09-26T09:03:24Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Харчишина О. В. Діагностика організаційної культури підприємств / О. В. Харчишина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2010. – № 36. – С. 124–129.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3008
 
Language other
 
Relation №36;