Запис Детальніше

Економічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості України
Экономические и организационно-культурные факторы развития отрасли пищевой промышленности Украины
Economical, organizational and cultural factors of development of food industry enterprises in Ukraine
 
Creator Харчишина, О. В.
Харчишина, Е. В.
Kharchyshyna, O.
 
Subject соціальна відповідальність
харчова промисловість
організаційна культура
система управління
інвестиції
інноваційна діяльність
социальная ответственность
пищевая промышленность
организационная культура
система управления
инвестиции
инновационная деятельность
social responsibility
food industry
organizational culture
management system
investment
innovation activities
 
Description Досліджено сучасний стан та основні тенденції розвитку галузі харчової промисловості України, подано оцінку економічних, організаційних та культурних факторів розвитку. Оцінка основних тенденцій розвитку галузі харчової промисловості здійснена з врахуванням стану організаційної культури підприємств як важливої складової системи управління.
Исследовано современное состояние и основные тенденции развития отрасти пищевой промышленности Украины, подано оценку экономических, организационных и культурных факторов развития. Оценка основных тенденций развития отрасли пищевой промышленности осуществлена с учетом состояния организационной культуры как важной составляющей системы управления.
The paper covers the result of the investigation of the current state and main trends of development of food industry enterprises in Ukraine. The author estimates economical, organizational and cultural factors of development of food industry enterprises. The paper highlights the influence of organizational culture on the state of food industry enterprises.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2012-09-26T11:30:46Z
2012-09-26T11:30:46Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Харчишина, О. В. Економічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості України / О. В. Харчишина // Економіка Криму. – 2011. – № 2. – С. 56 – 63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3023
 
Language other