Економічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Економічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості України
Экономические и организационно-культурные факторы развития отрасли пищевой промышленности Украины Economical, organizational and cultural factors of development of food industry enterprises in Ukraine |
|
Creator |
Харчишина, О. В.
Харчишина, Е. В. Kharchyshyna, O. |
|
Subject |
соціальна відповідальність
харчова промисловість організаційна культура система управління інвестиції інноваційна діяльність социальная ответственность пищевая промышленность организационная культура система управления инвестиции инновационная деятельность social responsibility food industry organizational culture management system investment innovation activities |
|
Description |
Досліджено сучасний стан та основні тенденції розвитку галузі харчової промисловості України, подано оцінку економічних, організаційних та культурних факторів розвитку. Оцінка основних тенденцій розвитку галузі харчової промисловості здійснена з врахуванням стану організаційної культури підприємств як важливої складової системи управління.
Исследовано современное состояние и основные тенденции развития отрасти пищевой промышленности Украины, подано оценку экономических, организационных и культурных факторов развития. Оценка основных тенденций развития отрасли пищевой промышленности осуществлена с учетом состояния организационной культуры как важной составляющей системы управления. The paper covers the result of the investigation of the current state and main trends of development of food industry enterprises in Ukraine. The author estimates economical, organizational and cultural factors of development of food industry enterprises. The paper highlights the influence of organizational culture on the state of food industry enterprises. |
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2012-09-26T11:30:46Z
2012-09-26T11:30:46Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Харчишина, О. В. Економічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості України / О. В. Харчишина // Економіка Криму. – 2011. – № 2. – С. 56 – 63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3023 |
|
Language |
other
|
|