Запис Детальніше

Застосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості
Применение методики ОСАИ для оценки организационной культуры предприятий пищевой промышленности
Application methods for evaluation OSAI organizational culture food companies
 
Creator Харчишина, О. В.
Харчишина, Е. В.
Kharchyshyna, O.
 
Subject підприємство
методика ОСАІ
результат
організаційна культура
перспектива
предприятие
методика ОСАИ
результат
организационная культура
перспектива
enterprise
methods OSAI
result
organizational culture
perspective
 
Description Узагальнено особливості методики ОСАІ, описано результати дослідження за цією методикою організаційної культури окремих підприємств харчової промисловості. Зроблено висновки про перспективи використання методики ОСАІ у вітчизняних умовах.
Обобщено особенности методики ОСАІ, описано результаты исследования по этой методике организационной культуры отдельных предприятий пищевой промышленности. Сделаны выводы о перспективах использования методики ОСАІ в отечественных условиях.
The paper highlights the peculiarities of the ОСАІ method. The paper covers the result of the investigation of organizational culture of some food industry enterprises. It also dwells upon perspectives of use of the ОСАІ method.
 
Date 2012-09-26T11:44:52Z
2012-09-26T11:44:52Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Харчишина, О. В. Застосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості / О. В. Харчишина // Інноваційна економіка. – 2010. – № 1 (15). – С. 97–100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3024
 
Language other