Застосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості
Применение методики ОСАИ для оценки организационной культуры предприятий пищевой промышленности Application methods for evaluation OSAI organizational culture food companies |
|
Creator |
Харчишина, О. В.
Харчишина, Е. В. Kharchyshyna, O. |
|
Subject |
підприємство
методика ОСАІ результат організаційна культура перспектива предприятие методика ОСАИ результат организационная культура перспектива enterprise methods OSAI result organizational culture perspective |
|
Description |
Узагальнено особливості методики ОСАІ, описано результати дослідження за цією методикою організаційної культури окремих підприємств харчової промисловості. Зроблено висновки про перспективи використання методики ОСАІ у вітчизняних умовах.
Обобщено особенности методики ОСАІ, описано результаты исследования по этой методике организационной культуры отдельных предприятий пищевой промышленности. Сделаны выводы о перспективах использования методики ОСАІ в отечественных условиях. The paper highlights the peculiarities of the ОСАІ method. The paper covers the result of the investigation of organizational culture of some food industry enterprises. It also dwells upon perspectives of use of the ОСАІ method. |
|
Date |
2012-09-26T11:44:52Z
2012-09-26T11:44:52Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Харчишина, О. В. Застосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості / О. В. Харчишина // Інноваційна економіка. – 2010. – № 1 (15). – С. 97–100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3024 |
|
Language |
other
|
|