Запис Детальніше

Створення корпоративного навчального центру як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Створення корпоративного навчального центру як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості
Создание корпоративного учебного центра как инструмент формирования организационной культуры предприятий пищевой промышленности
Corporate training centre creating as the instrument of forming of organizational culture at food industry enterprises
 
Creator Харчишина, О. В.
Харчишина, Е. В.
Kharchyshyna, O.
 
Subject харчова промисловість
навчальний центр
зарубіжний досвід
інструмент
організаційна культура
пищевая промышленность
учебный центр
зарубежный опыт
инструмент
организационная культура
food
training center
overseas experience
tools
organizational culture
 
Description Узагальнено передумови і досвід створення корпоративних учбових центрів для навчання персоналу. Описано переваги корпоративного навчального центру як інструменту формування організаційної культури. Розглянуто особливості та напрями діяльності корпоративних навчальних центрів в умовах підприємств харчової промисловості.
Обобщено предпосылки и опыт создания корпоративных учебных центров для обучения персонала. Описано преимущества корпоративного учебного центра как инструмента формирования организационной культуры. Рассмотрено особенности и направления деятельности корпоративных учебных центров в условиях предприятий пищевой промышленности.
The paper generalizes reasons and experience of corporate training centre creating. It also dwells upon advantages of corporate training centre as the instrument of organizational culture forming. The paper describes peculiarities and directions of activities of corporate training centers at food industry enterprises.
 
Date 2012-09-26T12:39:41Z
2012-09-26T12:39:41Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Харчишина, О. В. Створення комплексної цільової програми для підвищення управління якості продукції / О. В. Харчишина // Економічний вісник Донбасу. - 2011. - № 2(24). - С. 181-184.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3030
 
Language other