Створення корпоративного навчального центру як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Створення корпоративного навчального центру як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості
Создание корпоративного учебного центра как инструмент формирования организационной культуры предприятий пищевой промышленности Corporate training centre creating as the instrument of forming of organizational culture at food industry enterprises |
|
Creator |
Харчишина, О. В.
Харчишина, Е. В. Kharchyshyna, O. |
|
Subject |
харчова промисловість
навчальний центр зарубіжний досвід інструмент організаційна культура пищевая промышленность учебный центр зарубежный опыт инструмент организационная культура food training center overseas experience tools organizational culture |
|
Description |
Узагальнено передумови і досвід створення корпоративних учбових центрів для навчання персоналу. Описано переваги корпоративного навчального центру як інструменту формування організаційної культури. Розглянуто особливості та напрями діяльності корпоративних навчальних центрів в умовах підприємств харчової промисловості.
Обобщено предпосылки и опыт создания корпоративных учебных центров для обучения персонала. Описано преимущества корпоративного учебного центра как инструмента формирования организационной культуры. Рассмотрено особенности и направления деятельности корпоративных учебных центров в условиях предприятий пищевой промышленности. The paper generalizes reasons and experience of corporate training centre creating. It also dwells upon advantages of corporate training centre as the instrument of organizational culture forming. The paper describes peculiarities and directions of activities of corporate training centers at food industry enterprises. |
|
Date |
2012-09-26T12:39:41Z
2012-09-26T12:39:41Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Харчишина, О. В. Створення комплексної цільової програми для підвищення управління якості продукції / О. В. Харчишина // Економічний вісник Донбасу. - 2011. - № 2(24). - С. 181-184.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3030 |
|
Language |
other
|
|