Запис Детальніше

Застосування озону в цукровому та крохмале-патоковому виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування озону в цукровому та крохмале-патоковому виробництві
Применение озона в сахарном и крахмало-паточном производстве
The use of ozone in sugar and starch and syrup production
 
Creator Качковський, О. О.
Качковский, А. А.
Kachkovsky, O.
Грабовська, О. В.
Грабовская, Е. В.
Grabovska, O.
Клімович, В. М.
Климович, В. М.
Klimovich, V.
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
 
Subject крохмаль
крахмал
ozonation
озонування
знебарвлення
технологія
патока
озонирование
обесцвечивание
технология
патока
decoloration
technology
syrup
 
Description Розглянуто літературу про застосування озону в технологи цукрового та крохмале-патокового виробництв, наведено результати дослідження зеленої патоки до та після озонування, зроблені висновки про доцільність озонування технологічних розчинів.
Рассмотрена литература о применении озона в технологи сахарного и крахмало-паточного производств, приведены результаты исследования зеленой патоки до и после озонирования, сделаны выводы о целесообразности озонирования технологических растворов.
Considered the literature on the use of ozone technology sugar and starch syrup production, the results of research green syrup before and after ozonation, conclusions about the feasibility of ozonation technology solutions.
 
Date 2012-10-01T12:06:11Z
2012-10-01T12:06:11Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Качковський, О. О. Застосування озону в цукровому та крохмале-патоковому виробництві / О. О. Качковський, О. В. Грабовська, В. М. Клімович // Цукор України. – 2002. – № 6. – С. 13-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3092
 
Language other