Запис Детальніше

Вторинні рослинні речовини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вторинні рослинні речовини
Вторичные растительные вещества
Secondary plant compounds
 
Creator Левандовський, Л. В.
Левітіна, Н. В.
Бублієнко, Н. О.
Левандовский, Л. В.
Левитина, Н. В.
Бублиенко, Н. А.
Levandovskiy, L.
Levitina, N.
Bublienko, N.
 
Subject вторинні рослинні речовини
харчова промисловість
вторичные растительные вещества
пищевая промышленность
secondary plant compounds
food industry
 
Description Охарактеризовано найважливіші вторинні рослинні речовини: глікозиди, алкалоїди, біофлавоноїди тощо. Показана їх значна роль у харчовій промисловості.
Охарактеризованы наиболее важные вторичные растительные вещества: гликозиды, алкалоиды, биофлавоноиды и другие. Показана их значительная роль в пищевой промышленности.
Characterized the most important secondary plant compounds: glycosides, alkaloids, bioflavonoids and other. Shown to be a significant role in the food industry.
 
Date 2012-10-02T12:52:46Z
2012-10-02T12:52:46Z
2004
 
Identifier Левандовський, Л. В. Вторинні рослинні речовини / Л. В. Левандовський, Н. В. Левітіна, Н. О. Бублієнко // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 3. - С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3121
 
Language other