Вторинні рослинні речовини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вторинні рослинні речовини
Вторичные растительные вещества Secondary plant compounds |
|
Creator |
Левандовський, Л. В.
Левітіна, Н. В. Бублієнко, Н. О. Левандовский, Л. В. Левитина, Н. В. Бублиенко, Н. А. Levandovskiy, L. Levitina, N. Bublienko, N. |
|
Subject |
вторинні рослинні речовини
харчова промисловість вторичные растительные вещества пищевая промышленность secondary plant compounds food industry |
|
Description |
Охарактеризовано найважливіші вторинні рослинні речовини: глікозиди, алкалоїди, біофлавоноїди тощо. Показана їх значна роль у харчовій промисловості. Охарактеризованы наиболее важные вторичные растительные вещества: гликозиды, алкалоиды, биофлавоноиды и другие. Показана их значительная роль в пищевой промышленности. Characterized the most important secondary plant compounds: glycosides, alkaloids, bioflavonoids and other. Shown to be a significant role in the food industry. |
|
Date |
2012-10-02T12:52:46Z
2012-10-02T12:52:46Z 2004 |
|
Identifier |
Левандовський, Л. В. Вторинні рослинні речовини / Л. В. Левандовський, Н. В. Левітіна, Н. О. Бублієнко // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 3. - С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3121 |
|
Language |
other
|
|