Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум: Навчальний посібник
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум: Навчальний посібник
Процессы и аппараты пищевых производств. Лабораторный практикум: Учебное пособие Processes and vehicles of food productions Laboratory practical work: Train aid |
|
Creator |
Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф. Malezhik, I. Циганков, П. С. Цыганков, П. С. Tsygankov, P. Зав'ялов, В. Л. Завьялов, В. Л. Zavialov, V. Немирович, П. М. Немирович, П. М. Nemirovich, P. Задніпряний, В. А. Заднипряний, В. А. Zadnipryaniy, V. Зоткіна, Л. В. Зоткина, Л. В. Zotkina, L. Марценюк, О. С. Марценюк, А. С. Martsenyuk, O. Мельник, Л. М. Мельник, Л. Н. Melnik, L. Копиленко, А. В. Копиленко, А. В. Kopilenko, A. Карлаш, Ю. В. Карлаш, Ю. В. Karlash, Yu. Бодров, В. С. Бодров, В. С. Bodrov, V. Жеплінська, М. М. Жеплинская, М. М. Zheplinska, M. Матиящук, А. М. Матиящук, А. Н. Matiyaschuk, A. Наришков, П. В. Нарышков, П. В. Naryshkov, P. Сергеєв, А. Д. Сергеев, А. Д. Sergeev, A. Шутюк, В. В. Шутюк, В. В. Shutyuk, V. Мотуз, І. К. Мотуз, И. К. Motuz, I. Саввова, О. В. Саввова, О. В. Savvova, O. Степах, І. І. Степах, И. И. Stepah, I. |
|
Subject |
лабораторний практикум
процеси гідромеханіка теплота масообмін механіка лабораторный практикум процессы гидромеханика теплота массообмен механіка laboratory work processes gidromechanical thermal masnransftr mechanical |
|
Description |
Навчальний посібник містить 31 лабораторну роботу, що охоплюють всі типові процеси (гідромеханічні, теплові, масообмінні, механічні) і апарати харчових технологій. Наведено основні теоретичні положення, опис лабораторних навчальних установок, характеристики основного обладнання, методики проведення дослідів і оброблення їх результатів. Для студентів вищих навчальних закладів і факультетів харчової промисловості.
Учебное пособие содержит 31 лабораторную работу, что охватывают все типичные процессы (гидромеханические, тепловые, массообменные, механические) и аппараты пищевых технологий. Приведены основные теоретические положения, описание лабораторных учебных установок, характеристики основного оборудования, методики проведения опытов и обработки их результатов. Для студентов высших учебных заведений и факультетов пищевой промышленности. A train aid contains a 31 laboratory work, that engulf all of typical processes (gidromechanical, thermal, masnransftr, mechanical) and vehicles of food technologies. Substantive theoretical provisions, description of laboratory educational options, description of basic equipment, method of carrying out tests and treatment of their results, are resulted. For the students of higher educational establishments and faculties of food retail industry. |
|
Date |
2012-10-04T13:35:15Z
2012-10-04T13:35:15Z 2006 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Процеси і апарати харчових виробництв : лабораторний практикум : навч. посіб. / І. Ф. Малежик, П. С. Циганков, В. Л. Зав'ялов [та ін.] ; ред. І. Ф. Малежик. - К. : НУХТ, 2006. - 224 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3214 |
|
Language |
other
|
|