Запис Детальніше

Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум: Навчальний посібник

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум: Навчальний посібник
Процессы и аппараты пищевых производств. Лабораторный практикум: Учебное пособие
Processes and vehicles of food productions Laboratory practical work: Train aid
 
Creator Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф.
Malezhik, I.
Циганков, П. С.
Цыганков, П. С.
Tsygankov, P.
Зав'ялов, В. Л.
Завьялов, В. Л.
Zavialov, V.
Немирович, П. М.
Немирович, П. М.
Nemirovich, P.
Задніпряний, В. А.
Заднипряний, В. А.
Zadnipryaniy, V.
Зоткіна, Л. В.
Зоткина, Л. В.
Zotkina, L.
Марценюк, О. С.
Марценюк, А. С.
Martsenyuk, O.
Мельник, Л. М.
Мельник, Л. Н.
Melnik, L.
Копиленко, А. В.
Копиленко, А. В.
Kopilenko, A.
Карлаш, Ю. В.
Карлаш, Ю. В.
Karlash, Yu.
Бодров, В. С.
Бодров, В. С.
Bodrov, V.
Жеплінська, М. М.
Жеплинская, М. М.
Zheplinska, M.
Матиящук, А. М.
Матиящук, А. Н.
Matiyaschuk, A.
Наришков, П. В.
Нарышков, П. В.
Naryshkov, P.
Сергеєв, А. Д.
Сергеев, А. Д.
Sergeev, A.
Шутюк, В. В.
Шутюк, В. В.
Shutyuk, V.
Мотуз, І. К.
Мотуз, И. К.
Motuz, I.
Саввова, О. В.
Саввова, О. В.
Savvova, O.
Степах, І. І.
Степах, И. И.
Stepah, I.
 
Subject лабораторний практикум
процеси
гідромеханіка
теплота
масообмін
механіка
лабораторный практикум
процессы
гидромеханика
теплота
массообмен
механіка
laboratory work
processes
gidromechanical
thermal
masnransftr
mechanical
 
Description Навчальний посібник містить 31 лабораторну роботу, що охоплюють всі типові процеси (гідромеханічні, теплові, масообмінні, механічні) і апарати харчових технологій. Наведено основні теоретичні положення, опис лабораторних навчальних установок, характеристики основного обладнання, методики проведення дослідів і оброблення їх результатів. Для студентів вищих навчальних закладів і факультетів харчової промисловості.
Учебное пособие содержит 31 лабораторную работу, что охватывают все типичные процессы (гидромеханические, тепловые, массообменные, механические) и аппараты пищевых технологий. Приведены основные теоретические положения, описание лабораторных учебных установок, характеристики основного оборудования, методики проведения опытов и обработки их результатов.
Для студентов высших учебных заведений и факультетов пищевой промышленности.
A train aid contains a 31 laboratory work, that engulf all of typical processes (gidromechanical, thermal, masnransftr, mechanical) and vehicles of food technologies. Substantive theoretical provisions, description of laboratory educational options, description of basic equipment, method of carrying out tests and treatment of their results, are resulted.
For the students of higher educational establishments and faculties of food retail industry.
 
Date 2012-10-04T13:35:15Z
2012-10-04T13:35:15Z
2006
 
Type Book
 
Identifier Процеси і апарати харчових виробництв : лабораторний практикум : навч. посіб. / І. Ф. Малежик, П. С. Циганков, В. Л. Зав'ялов [та ін.] ; ред. І. Ф. Малежик. - К. : НУХТ, 2006. - 224 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3214
 
Language other