Запис Детальніше

Ферментативна активність та хлібопекарські властивості борошна з насіння бобових культур та їх солодів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ферментативна активність та хлібопекарські властивості борошна з насіння бобових культур та їх солодів
Ферментативная активность и хлебопекарные свойства муки из семян бобовых культур и их солодов
Enzymatic activity and baking properties of flour out from the seeds of legumes and malts
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Борисенко, О. В.
Махинько, В. М.
Бондар, Н. П.
Карнаушенко, О. Л.
Arsenieva, L.
Borysenko, O.
Makhynko, V.
Bondar, N.
Karnaushenko, O.
Арсеньева, Л. Ю.
Бондарь, Н. П.
Махинько, В. Н.
 
Subject Антипоживні речовини, ферменти, борошно з солоду бобових, хлібобулочні вироби.
Антипитательные вещества, ферменты, мука из солода бобовых, хлебобулочные изделия.
Substances without nutritional value, enzymes, flour out of legume malt, baked products.
 
Description Досліджена ферментативна активність борошна з насіння сої, гороху, люпину та їх солодів, проаналізований вплив добавок цих видів борошна до пшеничного на автолітичну активність, "число падіння" сумішей та на хід біохімічних процесів під час приготування хлібного тіста.
Исследована ферментативная активность муки из семян сои, гороха, люпина и их солодов, проанализировано влияние добавок з этих видов муки к пшеничной на автолитическую активность, «число падения» смесей и на ход биохимических процессов при приготовлений хлебного теста.
Enzymatic activity of flour out of seeds of soy, peas, lupine and their malts has been investigated. The influence on the autolytic activity, "falling number" of the mixture and biochemical processes in the preparation of bread dough of additives out of these types of flour to wheat flour has been investigated.
 
Publisher Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства
 
Date 2012-10-06T19:58:01Z
2012-10-06T19:58:01Z
2003
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3259
 
Language uk_UK
 
Relation Випуск 22;С. 189-196.