Ферментативна активність та хлібопекарські властивості борошна з насіння бобових культур та їх солодів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ферментативна активність та хлібопекарські властивості борошна з насіння бобових культур та їх солодів
Ферментативная активность и хлебопекарные свойства муки из семян бобовых культур и их солодов Enzymatic activity and baking properties of flour out from the seeds of legumes and malts |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Борисенко, О. В. Махинько, В. М. Бондар, Н. П. Карнаушенко, О. Л. Arsenieva, L. Borysenko, O. Makhynko, V. Bondar, N. Karnaushenko, O. Арсеньева, Л. Ю. Бондарь, Н. П. Махинько, В. Н. |
|
Subject |
Антипоживні речовини, ферменти, борошно з солоду бобових, хлібобулочні вироби.
Антипитательные вещества, ферменты, мука из солода бобовых, хлебобулочные изделия. Substances without nutritional value, enzymes, flour out of legume malt, baked products. |
|
Description |
Досліджена ферментативна активність борошна з насіння сої, гороху, люпину та їх солодів, проаналізований вплив добавок цих видів борошна до пшеничного на автолітичну активність, "число падіння" сумішей та на хід біохімічних процесів під час приготування хлібного тіста. Исследована ферментативная активность муки из семян сои, гороха, люпина и их солодов, проанализировано влияние добавок з этих видов муки к пшеничной на автолитическую активность, «число падения» смесей и на ход биохимических процессов при приготовлений хлебного теста. Enzymatic activity of flour out of seeds of soy, peas, lupine and their malts has been investigated. The influence on the autolytic activity, "falling number" of the mixture and biochemical processes in the preparation of bread dough of additives out of these types of flour to wheat flour has been investigated. |
|
Publisher |
Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства
|
|
Date |
2012-10-06T19:58:01Z
2012-10-06T19:58:01Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3259
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
Випуск 22;С. 189-196.
|
|