Запис Детальніше

Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів
Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів
Protein-fat emulsions and their impact on the quality of the salty meat products
 
Creator Кишенько, І. І.
Пешук, Л. В.
Кишенько, И. И.
Пешук, Л. В.
Kishenko, I.
Peshuk, L.
 
Subject технологія виробництва
білково-жирова емульсія
колаген сполучної тканини
коллаген соединительной ткани
белково-жировая эмульсия
collagen connective tissue production technology
protein-fat emulsion
 
Description Проаналізовано сучасні тенденції щодо використання вторинної м’ясної сировини для вирішення проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білково-жирових емульсій з колагенвмісної сировини з метою удосконалення технології м’ясних виробів та розширення їх асортименту.
Проанализировано современные тенденции использования вторичного мясного сырья для решения проблемы белкового дефициту и показана возможность получения белково-жировой эмульсии из коллагенсодержащего сырья с целью усовершенствования технологии мясных продуктов и расширения их ассортименту.
Modern trends in the use of secondary raw meat in the practice of solving the global problem of protein deficiency and the possibility of getting fat emulsions with protein collagen raw materials for the improvement of the meat products and expanding their range.
 
Date 2012-10-08T06:30:57Z
2012-10-08T06:30:57Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, І. І. Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів / І. І. Кишенько, Л. В. Пешук // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. – № 27 – С. 326-331.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3278
 
Language other