Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів
Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів Protein-fat emulsions and their impact on the quality of the salty meat products |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Пешук, Л. В. Кишенько, И. И. Пешук, Л. В. Kishenko, I. Peshuk, L. |
|
Subject |
технологія виробництва
білково-жирова емульсія колаген сполучної тканини коллаген соединительной ткани белково-жировая эмульсия collagen connective tissue production technology protein-fat emulsion |
|
Description |
Проаналізовано сучасні тенденції щодо використання вторинної м’ясної сировини для вирішення проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білково-жирових емульсій з колагенвмісної сировини з метою удосконалення технології м’ясних виробів та розширення їх асортименту.
Проанализировано современные тенденции использования вторичного мясного сырья для решения проблемы белкового дефициту и показана возможность получения белково-жировой эмульсии из коллагенсодержащего сырья с целью усовершенствования технологии мясных продуктов и расширения их ассортименту. Modern trends in the use of secondary raw meat in the practice of solving the global problem of protein deficiency and the possibility of getting fat emulsions with protein collagen raw materials for the improvement of the meat products and expanding their range. |
|
Date |
2012-10-08T06:30:57Z
2012-10-08T06:30:57Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів / І. І. Кишенько, Л. В. Пешук // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. – № 27 – С. 326-331.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3278 |
|
Language |
other
|
|